Първото MM Party е на 5 април в клуб Грамофон!

Първото MM Party е на 5 април в клуб Грамофон!

На 5 април, в софийския клуб Грамофон, първото за тази година MM Party ще събере заедно музиканти, фенове и бивши колеги, работили през годините в култовата музикална медия.

Б.Т.Р., Орлин Павлов, Тони и Лора Караджова са част от известните изпълнители, които ще бъдат специални гости на събитието. DJ Light е подбрал чудесна селекция от хубавата българска музика, която се въртеше в ефира на първата музикална телевизия на България от края на 90-те до първото десетилетие на 21 век.

На очакваното с интерес MM Party в клуб Грамофон, ще си спомнят с носталгия за годините, прекарани в медията и хората, които са били част от нея. Може да си поприказвате с водещите Лъчо, Наталия, Михаил Вучков, Руми, Мартина Ангарева и др.

Ще има и игра с яки награди, предоставени от онлайн магазина fans.bg, който предлага само лицензирани продукти за феновете на музиката, футбола, филмите, игрите и автомобилите. Вижте повече тук.

Елате да пеем и танцуваме заедно под звуците на най-големите български хитове на 5 април в клуб Грамофон! Вратите отварят в 20,30ч. Вход свободен.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTikTok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *