ABBA с турне в холограми | Фестивала ОРИК

ABBA с предстоящ холограмен концерт

Легeндарната група АВВА планират турне през 2019-та. Четиримата изпълнители ще се появят на сцената като холограми и имат намерение да изкарат всички свои концерти по този начин. Холограма? До тук нищо ново, изпълнители като Michael Jackson и 2Pac също са „пяли“ свои парчета по този начин, но не и приживе. АВВА споделят, че ако турнето има успех, много изпълнители биха последвали техния пример. Според тях холограмните изпълнения дават възможност да си „на две места едновременнo“.

Какво е това животно ОРИК?

Фестивалът на независимите артисти ОРИК, ще събере на голяма сцена над 120 млади и талантливи независими музиканти и десетки хенд-мейд автори на 29-ти, 30-ти септ. и 1-ви окт. 2017 г. пред паметника на Съветската армия. Сред музикантите ще се насладим на групи като: Jeremy, Funky Miracle, Ogi23, RDMK, Миленита, Toма, Мири, NU/ANCE, Bears and Hunters и много други. На сцената ще се качат студентски и ученически банди, които за първи път ще свирят пред многохилядна аудитория. Водещи са младите и талантливи актьори Ованес Торосян и Петко Венелинов.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *