Спокойно, мъже, Поли Генова все още е свободна!

Новият филм на Marvel - Black Panther по кината от днес.

Новият филм на Marvel – Black Panther по кината от днес

Когато Marvel обявят, че пускат нов филм, малки и големи тръпнат в очакване. Това, което прави нетърпението към филмът Black Panther още по-голямо, е Kendrick Lamar, който продуцира целият саундтрак към филма. Изпълнителят, който си тръгна с цели пет награди Грами тази година и отстъпи на Бруно Марс само с една, пуска албум с четирнадесет песни, наречен точно като филма. Две от тях вече видяха бял свят – “All The Stars” колаборация със SZA и “Pray For Me” с The Weeknd. В останалите дванадесет песни от албума-саундтрак ще чуем и звездите Future, Travis Scott, Schoolboyu Q, Swae Lee и други. Филмът Black Panther (Черната пантера) върви по кината от днес, с което ви гарантира едно ново Marvel изживяване.

Поли Генова с нова песен на име “Твоя”

По-малко от месец, след като излезе “Г-н Президент” и ето, че следващата новата песен на Поли Генова вече е факт. Докато предишното видео ни изненада с провокативни и секси кадри на г-ца Генова, видеото към тази песен е нежно, романтично и прочувствено, като самият ѝ текст. “Твоя” е написана от Боян Христов, а клипът е дело на режисьорът Петър Вълчев. В него Поли е облечена като булка, което отговори на въпроса, който от една седмица насам феновете ѝ си задават “Да не би да се е сгодила”. Феновете бяха загрижени след като изпълнителката пусна снимка на годежен пръстен в профила си в Инстаграм. Спокойно, мъже, Поли все още е свободна (май)…… Посланието, което Генова иска да остави с песента е да се обичаме, без да се притежаваме.

Телевизия ММ подбира най-свежата и яка музика специално за вас. Всеки ден от 10:30ч. до 11:00ч. в рубриката ПРОМО ще чуете най-новите парчета, които си заслужават вашето внимание. Спокойно за пропусналите има поправителна сесия от 15:30ч. до 16:00 часа. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *