Поли Генова представя България на Евровизия 2016 – интервю за телевизия ММ

https://www.youtube.com/watch?v=GQpZns1dXEU

Със специално интервю за MMTV днес ни гостува прекрасната Поли Генова!

А тя има какво да ви каже! Пуснете видеото или прочетете следващите редове, за да видите цялото интервю!

Руми: Казвам ви добър вечер на всички фенове на ММ. Аз съм с Поли Генова. Първо поздравления за това, че си отново на Евровизия и за това, че виждам изключително добро отношение към теб! Хората те обичат, всички ти се радват и ти стискат палци. Как си?

Поли: Много добре, благодаря! Радвам се, че имаме и българска медия на терен, това е супер! Даже не съм го и очаквала. Както виждате, хората наистина ужасно много уважават България. Тази година отношението е коренно различно от това, което примерно беше 2011та година в Германия и някак си, след детската Евровизия, след това събитие, което ние много успешно домакинствахме, нещата и ситуацията вече са коренно различни.

Руми: Кажи ми как се оправяш със стреса?

Поли: Слава Богу с мен има много близки мои приятели, приятели, с които сме заедно от много години и така се чувствам в една домашна атмосфера. На вторите репетиции си се почувствах като в къщи на сцената, което е доказателство и добра индикация, че нещата ще се получат.

Руми: Какво правиш точно, преди да започне музиката?

Поли: Концентрирам се максимално. Някак си се опитвам да събера цялата си енергия и емоция, която имам вътре в себе си, която в последствие ще дам. Някак си да я концентрирам хубаво и да я оформя в съзнанието си, за да мога след това малко по малко да започна да я раздавам. Това е много важно! И е важно ти самия да успееш да дишаш и да успокоиш себе си, да смъкнеш адреналина, защото той е изключително голям.

Слава Богу, аз имам опит – през 2011-та, когато не можех да чуя нищо друго освен собствения си пулс, който ми гърмеше в ушите и си спомням, че докато започнах да пея доста уверено, след това изведнъж усетих как този адреналин се качва, ама буквално ме задушаваше и за една секунда си казах “Господи, няма да мога да изпея нищо”, но в тоя момент си каза “Не, напротив, ще изпея всичко, успокой се!” и всичко (показва)…

Всичко е в главата. Един артист, хората не знам дали осъзнават, колко, каква психическа сила трябва да има, каква увереност. За да можеш да контролираш собствените си мисли на сцената, щом излезеш, след цялата подготовка, която си направил, след всички репетиции, след цялата работа, която си свършил преди това, на сцената трябва само и единствено да се справиш психически, това е ключът.

Руми: Много критичен ли е българинът?

Поли: Ами, да, ама това е хубаво нещо. Примерно аз съм възпитавана по този начин. Майка ми и баща ми, цялото ми семейство, винаги са били много критични към мен и никога не са ми спестявли абсолютно нищо. Рядко ме хвалят…

Руми: Вземаш ли си бележка от тази критика?

Поли: О, да, да. Въпреки, че и аз съм много вироглава. В повечето случаи казвам “Вие не сте музиканти, не разбирате”. Голяма борба водим, това е страшно, това е най-голямата борба за мен.

Руми: Харесваш ли си роклята?

Смеят се…

Руми: Е, сега, няма само хубави въпроси…

Поли: Не, не, разбира се. Много съм уверена, особено днес, след като видях как целият екип изпълни самия стейджинг, трябваше да се случи самата постановка на сцената. За да затъмнят, ние поискахме задължително да затъмнят така, че когато се светне, костюмът да бъде акцент и стана жестоко. Просто сега, като го гледах, защото ние, веднага след като слезем от сцената, ни пращат в една специална зала, в която гледаме изпълнението и се коментира звук, картина, осветление, разкадровка, камери и т. н. И когато видях корекцията, която са направили, просто изтръпнах, което значи, че сме постигнали целта си.

Руми: Успех! Стискаме палци и се надяваме да направиш най-доброто класиране за България и конкурса, каквото и да е то!

Поли: Дай Боже, благодаря ти много!

А вие фенове на телевизия MM не забравяйте, че може да ни гледате 24 часа, 7 дни в седмицата и не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница.. Гледайте ни на нашият сайт mmtvmusic.com и в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *