Българска Музикална Работилница, ще посрещне първите си гости

Имате шанса да научите повече за нас и екипът ни, ако дойдете на първата в България Музикална работилница

Заповядайте на 29 септември в клуб Joy Station в София за да посетите първата по рода си Българска Музикална работилница. Нашата презентация започва точно в 12:15ч. Елате за да се запознаем лично и разкажем какво сме ви приготвили от 1-ви октомври. Благодарим на организаторите за поканата.

В Kino Cabana отново силен концерт. На 27 септември група Остава с акустичен лайв от 20:00ч. Подкрепете българските музиканти с присъствието си.

На 28-ми септември в клуб Ателието в столицата са подготвили специална вечер, посветена на Pink Floyd и психеделичния рок. Освен музиката на гениите от Флойд, ще може да се отпуснете (без помощни средства) и на музиката на Jethro Tull, Cream,  Doors,  Velvet Underground,  Moody Blues, Beatles, както и на някои групи от новото поколение, носители на подобно усещане като Kula Shaker, Ozric Tentacles, The Black Angels и BRMC.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *