Първи юни – празник на детето…, но за пораснали дечица

Първи юни може да е празник на детето, но не е задължително празникът да е детски.

Ето защо имам предложения за дечицата на възраст 18+.

Не, не е това, което си мислите. Клуб Терминал 1 организира парти Децата на 90-тте, на което ще слушаме любими банди от последното десетилетие на миналия век. Prodigy, Nirvana, The Offspring, Faith No More, Fatboy Slim и много други ви очакват на 1-ви юни. А за оцелелите дечица – приберете се, наспете се и обратно в Терминал 1. Защото на 2-ри група Ъпсурт заедно с лайв бенд, Мария Драгнева и балет Нова ще ви довършат с яко парти. И това не е всичко. Ако пък сте фенове на българската музика, София Лайв Клуб може да е вашето място, за да отпразнувате 1-ви юни или просто да разпуснете в петък вечер. Дует Авеню се качват на сцената, за да припомнят на своите фенове последния им албум “Безвремие”, който излезе в началото на тази година.

Мдаааа, предложенията са примамливи, а на вас ви остава съвсем малко време да решите кое парти да отидете. Децата на 90-тте… или… Авеню?

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *