EBBA…? Не не е това, което си мислите!

Що е то ЕВВА и има ли то почва у нас? Какво му е толкова специалното тази година?

Това е награда на Европейската комисия за Европейски музикален дебют без граници. Всяка година ЕВВА отличава 10 изгряващи изпълнители или групи, по време на фестивала Eurosonic Noorderslag. Наградите се раздават на артисти, които са постигнали успех отвъд пределите на страната си с пръвия си албум, представен на международната сцена. Сред призьорите е и Кристиан Костов, който ще бъде един от десетте наградени. ММTV е единствената българска телевизия, официален медиен партньор на фестивала. Нашият екип е на място за да проследи всичко най-интересно. Ухууууу, нямаме търпение.

Blanche е една от изпълнителите, които ще бъдат наградени с EBBA

Истинското име на Бланш е Ели Делво. Родена е в Белгия през 1999 г. Още от дете пеенето е нейното хоби, но звездата ѝ като певица изгрява с участието ѝ в Гласът на Белгия през 2016та. Въпреки че отпада от музикалния реалити формат, Бланш е избрана да представя страната си на Евровизия през 2017та. С песента си ‘City Lights’ извежда Белгия на четвърто място.

Фенове на телевизия MM не забравяйте, че може да ни гледате 24 часа 7 дни в седмицата на нашият сайт mmtvmusic.com и в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *