Ian Haugland от Europe и Тома Здравков

Концертът на Europe – интервю с Ian Haugland

Още сме под впечатлението от суперския концерт на Europe и нямам търпение да споделя с вас малко от интервюто, което даде специално за MMTV барабанистът им Ian Haugland. Това беше и бойното кръщение на Тома Здравков като репортер за медията ни, който се справи блестящо. Много яко стана, гледайте и завиждайте!

Тома: Джийн Симънс от KISS заяви, че рокът е мъртав… Каквоооо?

Иън: Аз мисля, че може би той е мъртъв, щом вярва в това, което е казал. Не мисля, че рокът някога ще умре, защото той дава възможност на младите хора да изразяват това, което носят вътре в тях.

Тома: България е първата дата от турнето ви. Желая ви късмет и благодаря за интервюто!

Иън: И аз благодаря!

Тома: Благодаря за сбъднатата мечта!

Какво ни е подготвила фондация Тротоара

Фондация Тротоара организира T.R.A.P. Fest Open Air под наслов “Музика, творчество и вдъхновение”. Идеята на фестивалът е да се привлекът младите хора към различни видове изкуства, спорт и игри чрез работилници, workshop-ове и концерт.

Събитието ще се състои на 24-ти май, а мястото е клуб Маймунарника в Борисовата градина. Начален час на събитието е точно в 11:00ч. Всички посетители ще могат да се включат в разнообразните работилници за рисуване, handmade art, актьорско майсторстсво, музика, танци, литература, настолни игри, екология, велосипеди и много други. За всяка област ще отговарят ментори с опит и желание да зарибят младите хора.

За финал фондация Тротоар ви е подготвила концерт с групите P.I.F & Frappe, The Lefties, Leever, Dreg Starz, Heartz Beat и други млади изпълните и банди като началото на това страхотно музикално преживяване ще бъде от 18:00ч. Очакват ви томболи, поощрителни награди, а най-якото от всичко е, че входът е свободен.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *