Lara Fabian с концерт в България на 27-ми март!

140 години от подписването на Санстефанския мирен договор.

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА с Lara Fabian!

На 27-ми март феновете на Lara Fabian ще имат удоволствието да се насладят на живо на неземния ѝ глас. Концертът в зала 1 на НДК е част от световното турне, с което представи музиката от новият си албум Camouflage. Естестено, наред с новите песни, ще чуем и старите ѝ, но вечни хитове като Je T’aime (Ададжио). Билетите са на цени от 60 до 160 лева, а малко преди концерта, всеки ще получи по 1 копие от албума на певицата. 27-ми март, 20 часа, зала 1 на НДК!

140 години от подписването на Санстефанския мирен договор

Тази година на 3-ти март ще честваме 140 години от подписването на Санстефанския мирен договор. И ако все още не знаете как ще отбележите националния празник, който по една щастлива случайност се пада в събота, ето ви идея и то каква. За втора поредна година Вила Комета и ски-курорта Пампорово организират масово ски и сноуборд спускане с народни носии и българското знаме. Сборният пункт е на кулата Снежанка, а организаторите са осигурили безплатен лифт до там за всички участници. Празничното ски шествие започва точно в 11:30 ч., ще премине през писта №6 и ще завърши на плаца на Студенец 2. И накъде един български национален празник без националния химн и едно голямо българско хоро? Всички вълнуващи моменти ще бъдат заснети от дронове на Copter House. После ще бъдат монтирани във видео, така че отваряйте старите скринове на баба и дядо и вадете носиите, защото 3-ти март наближава.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *