Оказа се, че Rag’n’Bone Man наистина е просто човек.

Salvador Sobral победителят от Евровизия 2017.

Salvador Sobral (Салвадор Собрал) е певецът, събрал най-много гласове на Евровизия през 2017 година. Което се оказва достатъчно да спечели конкурса. Талантливите членове от семейството му явно не свършват с него, защото песента му Амар пелос дуис е написана и композирана от сестра му. Салвадор учи Психология в родния си град Лисабон, но прекъсва и прави сериозен обрат като записва музикално училище в Барселона. Не за първи път историята вижда подобен развой на събитията. Ще следим музикалната ви кариера, г-н Собрал!

I’m only human after all…

Оказва се, че британецът Rag’n’Bone Man е просто човек и него също го застигат непредвидени обстоятелства. Това е причината турнето му на Балканите да отпадне и предвидените концерти в София, Скопие, Солун, Белград и Инстанбул да не се състоят. Още не се знае дали турнето ще бъде насрочено за друга дата или не, но онези от вас, които са побързали да вземат билети, могат да получат обратно парите си до 9-ти юли.

2017-та се оказа много успешна за младата норвежка Sigrid

Песента ‘Don’t Kill My Vibe’ ѝ донесе страхотен успех. Взема участие в саундтрака на The Sims 4: Parenthood и този към филма Лигата на справедливостта. Новата година започва за нея с фестивала Eurosonic Noorderslag, а как ли ще завърши, предстои да разберем.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *