Spice Girls, Donald Trump и български фестивал

Какво е общото между Spice Girls и Donald Trump?

Наскоро в социалните мрежи се появи любопитно видео на Спайските Ема Бънтън и Виктория Бекъм. Те имат задачата да интервюират Доналд Тръмп, а годината е 2000. Във видеото ясно се вижда как бъдещият президент на Съединените Американски Щати флиртува с Бейби Спайс. Всичко това се случва пред погледа на тогавашната си приятелка Мелания, която … е по настоящем негова съпруга.

Drum & Bass фестивал

Имам страхотна новина за любителите на drum & bass музиката – 3 дневен фестивал на открито с участието на над 40 изпълнителя. Събитието Broken Balkanz се очаква да събере над 1500 посетители не къде да е, а в национален парк Витоша на Стамболова поляна в близост до Момина скала. Предварително билети можете да закупите в мрежата на Ивентим на цени между 15 и 30 лева, а ако случайно закъснеете, можете да го направите на място. Фестивалът започва на 21-ви юли и приключва на 23-ти.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *