Hills Of Rock 2018 пристига с гръм и трясък

Hills Of Rock 2018 пристига с гръм и трясък. MMTV Online

За втора поредна година града под тепетата ще стане домакин на един от най-яките фестивали на годината в България – Hills Of Rock 2018

Проектът е част от програмата Пловдив – Европейска Столица На Културата 2019

Над 50 артисти разделени в три дни и на три сцени ще се грижат за доброто настроение на публиката.

Тази година организаторите от Sofia Music Enterprises са се погрижили да има от всичко по много. В допълнение на вече стандартните Рок сцени, SME са подготвили и специална Hills Of Bass сцена. На нея ще може да се насладите на уникални електро и дръм енд бейс изпълнения.

Фестивалът ще се проведе от 20-ти до 22-ри юли 2018г. на Гребния канал в Пловдив. Концертите започват от 17:00ч. като продължават чак до 06:00ч.

Ден 1

В първият ден на фестивала на Main Stage като хедлайнери ще може видите великаните от SABATON. Шведските пауър метъл гиганти ще се качат на сцената на 20.07 точно в 22:30ч.

Част от подгряващите ги групи ще бъдат българите от D2 и британците от AIRFORCE . Точно преди SABATON на сцената ще забият немците от CREMATORY.

На сцена Alternative Hill ще може да се насладите на французите от REAVEN, които успешно съчетават елементи от електронна, поп и рок музика. Те ще бъдат подгряти от Infected Rain и Velian.

На сцената Na Tamno ще се купонясва с Wickeda и Paracosm, а точно в 00:00ч. започват финалистите на Евровизия 2013 – Koza Mostra.

А ако имате още енегрия на сцената на Alternative Hill от 00:00ч. започва Hills Of Bass. Там ще се довършите с уникални електро и дръм енд бейс изпълнения.

Ден 2

Вторият ден продължава все така ударно. Като главна атракция на Main Stage вечните и неостаряващи JUDAS PRIEST ще разтърсят Пловдив и околностите точно в 22:30ч. Преди тях публиката ще подгреят Madame Mayhem, Battle Beast, Dope и др.

На сцената на Alternative Hill ще станем свидетели на шоуто на хърватите от Cold Snap. Те ще бъдат подгряти от District 13 и българите от Saint Electrics, които тази година участваха в престижният фестивал Eurosonic.

Na Tamno публиката ще забавляват колоритните Млък!, рок легендата Милена и много други.

От 00:00ч. на сцената Alternative Hill във втория ден на таз годишното издание на Hills Of Bass ще видим Goldie, High Roll и др.

Ден 3

В третият и последен ден на Hills Of Rock метъл фенове от цялата страна ще се стекат на гребния канал в Пловдив. Не…  не за състезание по гребане, а за да станат свидетели на концерт, част от турнето Legacy Of The Beast Tour – 2018 на великите IRON MAIDEN. Те ще излязат на сцена точно в 21:00ч. като преди това публиката ще подгреят Planet Of Zeus, The Raven Age и Tremonti.

Пълната програма на фестивала може да видите ТУК.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *