Борис Колев за социалното предприемачество

В този епизод на предаването разговор с Борис Колев за социалното предприемачество.

Нашата последна гостенка, Райна Хайнеке, влиза в ролята на водеща поради здравословен проблем на нашият приятел и водещ Ивайло Симеонов. Тя смело прие предизвикателството да продължи разговорите с интересни, вдъхновяващи и търсещи събеседници. В днешното издание на ‘’Разговори за бъдещето’’ тя е поканила Борис Колев, единственият българин, в Световната бизнес зала на славата в категорията за иноватори-предприемачи на възраст под 40 години.

Какъв е пътят му до това признание, кои са предизвикателствата да правиш бизнес в България и коя е групата, заради която обикаля света? Гледайте в този епизод на ‘Разговори за бъдещето’ само по телевизия ММ и на www.mmtvmusic.com.

Гледайте. Коментирайте. Споделяйте. “Разговори за бъдещето” с Ивайло Симеонов. Неделя от 19:30 ч. само по телевизия ММ и на mmtvmusic.com 

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *