Спорт по време на пандемия, гост Михаел Дончев

“Разговори за бъдещето” с Ивайло Симеонов – Спорт по време на пандемия с гост Михаел Дончев

Тази седмица  екипът на ‘’Разговори за бъдещето’’ засне предаването в необичайно студио – гората край село Крушовица. В това приказно място край Нови хан ни посрещна Михаел Дончев, един от най-запалените последователи и инструктури по стрийт фитнес в България.

Вече няколко години той провежда тренировки и лагери за деца, в които ги обучава на системата си за упражнения, използвайки собственото си тегло. В този епизод Ивайло Симеонов имаше нелеката задача да води разговора, докато Михаел Дончев го предизвиква да се справя с поредица от физически упражнения, част от стрий фитнес програмата.

Сами ще се убедите, че тренировката бе любопитна и достатъчно зрелищна, за да ви се прииска да опитате сами. Още повече, че уреди почти не ви трябват. Нужно е желание и вяра, че физическата активност сред природата ще ни помогне повече по време на пандемия от прашните фитнес зали. Но дали е така според вас?

Гледайте. Коментирайте. Споделяйте. “Разговори за бъдещето” с Ивайло Симеонов. Неделя от 19:30 ч. само по телевизия ММ и на mmtvmusic.com 

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *