MM Playlist #12

MM playlist 12 Collage of Magi Djanavarova, Ed Sheeran and Keira Knightley

Най-интересното от седмицата, което ни хвана окото (и ухото)

МУЗИКА

Маги Джанаварова – „Приказка“

По празниците всеки има нужда точно от сбъдване на собствена „Приказка“, а Маги Джанаварова прави поредна крачка към осъществяването на тази да имаме водеща R’n’B дива у нас. Текстът е нейно дело, а за музиката ѝ аранжимента помагат Нора Караиванова и Бисер Иванов. Крайният резултатът радва не само ушите, но и очите.

Михаела Филева и Боян Христов – „Последни думи“

Как ще познаете истински добрите парчета? Те звучат еднакво готино и в акустично изпълнение. Такава версия на парчето си „Последни думи“ пусна Михаела Филева с участието на Боян Христов, радвайки ни с нежен предколеден подарък.

Кейти Пери – ‘Hey Hey Hey’

В новото си видео певицата вдига владетелска ръка срещу стереотипите към дамската половина от човечеството. Кейти Пери без проблем преминава от образа на Мария Антоанета в този на Жана Д’Арк. Макар и поставен във Франция преди векове, сюжетът изглежда актуален с благородническото подобие на Харви Уайнстийн в него.

Еминем и Бионсе – ‘Walk On Water’

„Малкото е повече“ е правилото, което важи за новия клип на Еминем. Дори Бионсе не ни липсва, защото режисьорските решения са за само един герой. Мултиплициран пред пишещи машини, сам на сцена или сред вледенена природа, човешкият дух на Маршъл Брус Матърс е достатъчно вдъхновяващ в битката със самия себе си.

КИНО

Трейлър на „Бандитките на Оушън“

На тукашните дистрибутори даваме червена точка за превода на дамската версия на „Бандата на Оушън“. От Стивън Содърбърг щафетата поема Гари Рос („Игрите на глада“, „Свободният щат“), който събира на едно място дамски А-отбор, начело със Сандра Бълок. Героините запратят рокли за амбициозната задача да осъществят обир по време на най-значимото светско модно събитие на годината – МЕТ Гала.

Трейлър на ‘Mamma Mia! Here We Go Again’

Втора част на чаровния мюзикъл „Mamma Mia!“ ни среща с част от старите познайници плюс бодра смяна нови попълнения. Софи (Аманда Сайфред) вече е бременна, а в подобен житейски момент има нужда да почерпи от опита на дивата си майка. Този път очевидно ще видим по-малко от Мерил Стрийп и повече от героинята й Донна като млада, изиграна от Лили Джеймс. За втори дубъл сред сините гръцки вълни се гмурване през юли 2018.

Тийзър трейлър на „Лешникотрошачката и Четирите кралства“

Първият поглед върху новата продукция на Дисни дава заявка да покаже „тъмната страна“ на класическата история „Лешникотрошачката“. В търсене на ключ за подаръка на майка си главната героиня Клара (Макензи Фой) се озовава в приказен паралелен свят, където срещите й ще се окажат от съдбоносно значение за целта й. Създателите на „Красавицата и Звяра“ и „Книга за джунглата“ звучат обещаващо, но ще почакаме до ноември компанията на Кийра Натли, Хелън Мирън, Морган Фриймън и още.

ОЩЕ НЕЩО

Честито на Ед Шийрън!

Общото между Ед Шийрън и Джинджифиловото човече? Ако говорите английски, ще се досетите за играта на думи – певецът е червенокос, тоест „джинджър“, както наричат и характерната курабийка. Хората от Spotify хитро са се досетили да почерпят с такова сладко Ед по повод постижението му на най-слушан артист в платформата през 2017 г. Да му е сладко!

Гал Гадот в шепнещо интервю за списание ‘W’

Като Жената чудо в едноименния филм може да размахва сабя и ласо с викове, но Гал Гадот е не по малко впечатляваща и шепнейки. Как звучат любимите й неща за хапване от родината Израел и други приятни шумове в нейно изпълнение разбираме от рубриката на изданието (за която вече веднъж обяснихме в MM Playlist #2). Да се слуша за успокоение преди лягане…стига да може да заспите веднага след това.

Фенове на телевизия MM не забравяйте, че може да ни гледате 24 часа 7 дни в седмицата на нашият сайт mmtvmusic.com и в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

ДениДим

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *