Alice Cooper става Цар Ирод

Alice Cooper става Цар Ирод в мюзикъла „Исус Христос суперзвезда“

Alice Cooper ще участва в мюзикъла „Исус Христос суперзвезда“

Алис Купър може и да не е първото, което ви хрумва, когато стане въпрос за религия, но това не пречи рокаджията да отбележи участие в мюзикъл на такава тематика. Това ще стане през 2018 г., когато изпълнителят ще участва в мюзикъла „Исус Христос суперзвезда“.

mmtv-alice-cooper-jesus-christ-supersta-1.jpg

Режисьор на новата продукция ще бъде Дейвид Лево. Неговата версия ще бъде излъчена по канала NBC на 1-ви април. Въпреки датата обаче няма лъжа – Алис Купър ще влезе в кожата на цар Ирод, съобщава ‘Hollywood Reporter’. За избора на 96-годишния музикант председателят на NBC Entertainment – Робърт Грийнблат, споделя в изявление:

„Алис Купър, чиято театралност е легендарна, е идеалната рок звезда, която да изиграе Ирод в новата ни продукция. Андрю Лойд Уебър и Тим Райс са написали невероятна музикална сцена за Ирод и нямаме търпение Краля на шок рока да превземе образа на Царя на юдеите.“

Междувременно самият Алис Купър ще трябва да бъде изигран в един друг проект. Епизод от минисериала ‘Urban Myths’ ще разказва за срещата на Салвадор Дали и Алис Купър през 1973 г. В ролите ще влязат съответно актьорите Дейвид Съшет и Ноел Филдинг.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *