Финал за Bloodrush. Да живее Цар Плъх!

Цар Плъх

Bloodrush представят „Няма да се връщам“ –  финалната глава в историята на бандата и следващата е – Цар Плъх.

Сладко-горчива е премиерата на „Няма да се връщам“ на Bloodrush X Цар Плъх – последната песен от тетралогията, която групата от Добрич стартира миналата година.

Последната глава от историята, която започна със „Заедно ли ще горим?“, премина през „Трета нощ“ и „Сам“, се превръща в символичен завършек не просто на мистичната книга от видеоклиповете на бандата, но и на Bloodrush във формата, в която съществуваше вече десет години. 

На своята страница във Facebook, групата споделя емоционално откровение:  „Всяко хубаво нещо си има край. Е, за нас това е ново начало. За 10 години смело можем да заявим, че постигнахме немалко. Поне за нас си. Пораснахме, изгубихме се, пак се намерихме и пак ще се изгубим.

“Няма да се връщам” е 4/4 – финалът на новото ни АЗ и затварянето на книгата Bloodrush. Поне засега. Преживяхме много заедно, изградихме се като личности и потърсихме посоката си. Както индивидуално, така и като екип! 10 години, които изпълнихме с творческа дейност, концерти, създаване на музика, записи, турнета… Сега ни е време да започнем да се губим отново и да търсим нови пътища…“

Bloodrush x Цар Плъх - Няма да се връщам
Кадър от клипа на “Няма да се връщам” на Bloodrush x Цар Плъх

С премиерата на „Няма да се връщам“ Коста, Димитър, Мартин, Петър, Кирил – разширеният екип на Bloodrush, споделят още и новина! Време е за чисто нов проект, който момчетата представят като фийчъринг в последната си обща песен. Това е Цар Плъх – новият музикален проект на Коста Коларов и Димитър Димов и още музиканти от българската алтернативна сцена, който се развива стремглаво и вече е готов да покаже муцунката си на света. Амбициозните планове на създателите му включват албум до края на годината и серия от концерти за неговото представяне. 

Видеото към 4/4 – „Няма да се връщам“ отново е по идея и изпълнение на “четвъртия” в рок триото – Петър Тухчиев. А в главните роли на четирите малки герои във видеоклипа влизат Любомир Милев, Йордан Бойчев, Ивелин Енчев и Стефан Тунтев.

Финалните щрихи по мастеринга на последната глава от историята Bloodrush „Няма да се връщам“ са правени в легендарното Sterling Sound студио от Ted Jensen, който е работил с имена като Deftones, Alice In Chains, Pantera и много други. 

Bloodrush са: Коста Коларов – вокали и китара, Димитър Димов – бас китара, Мартин Кирилов – барабани

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTikTok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *