Община Каварна ви кани на July Morning в Камен бряг

Община Каварна ви кани на July Morning в Камен бряг

Община Каварна Ви кани да съпреживеем заедно едно незабравимо начало на лятото в нощта на 30 юни срещу 1 юли на Камен бряг 

Традицията първото юлско слънце да се посреща с концерт в местността „Огънчето“ край Камен бряг ще бъде спазена тази година.
На сцената, край брега на морето, ще се качат  българските рок банди „Red House”, „Do Sho Band“, „Drive your life“, „Антифриз“ и „Sheky and Тhe band“. Легендарният вокалист на „Rainbow“, „Alcatrazz” и „Michael Schenker Group” – Doogie White заедно с българската рок група „John Steel“ ще изнесе едночасов концерт, който ще включва част от най-големите световни рок хитове.

Doogie White

В първите минути на изгрева той ще изпълни емблематичната песен на  „Uriah Heep“ от 1971 г.  „July Morning“.
Благодарение на Община Каварна невероятно рок преживяване и силни емоции очакват феновете на твърдия звук в нощта срещу първи юли. Началото е час преди полунощ, а купонът ще продължи до 6.00 часа сутринта.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTikTok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *