Най-добрите места в The Irishman за пауза

Внимание - опасност от спойлери!

Най-добрите места в The Irishman за пауза | MMTV
The Irishman (Ирландецът) на Мартин Скорсезе вече се стриймва в платформата на Netflix

Филмът е със зашеметяващата продължителност от 3.5 часа.

Последният криминален епос на Скорсезе е събрал цяло съзвездие от легендарни актьори участвали в най-добрите мафиотски филми в историята. Лентата която разказва историята на Франк The Irishman Ширан събира истински дрийм тийм в лицата на Робърт Де Ниро, Ал Пачино и Джо Пеши.

Освен звездният състав филмът прави впечатление и със невероятно добрата “подмладяваща” технология. Тя позволява да се премахнат десетилетия от лицата на главните актьори.

Въпреки плеядата от звезди и невероятната режисура на Скорсезе при такава продължителност на филма независимо колко ни е интересно, все ще ни се наложи да посетим тоалетната, а даже може и да огладнеем. Тук предимството на стрийминг платформата пред кино салона е силно изразена.

Ето на кои места е най-подходящо да ударим паузата

Едно от най-добрите места за почивка е около половината на филма – 1 час 48 минути. Това е точно след сцената в комедийния клуб с Франк, Ръсел Буфалино (Пески) и Луд Джо (Себастиан Манискалко), където Франк извършва поръчково убийство. След това дъщеря му Пеги (Анна Пакин) гледа репортаж за това по новините. Следва сцената с пътуването на Франк и Ръсел като тази промяна ни дава хубава точка за почивка.

Другият удобен момент е само няколко минути по-късно – 1 час 57 минути. Сцената между Франк, Джими и Тони Про (Стивън Греъм) предоставя блестящ съспенс, който няма да искате да пропуснете, а след нея носи приятно чувство на облекчение. Отново следващата сцена е изцяло различна, което предоставя чудесна възможност за кратка пауза, защото ви остава още доста от филма.

И последното място е сцената след завръщането на Джими и почитането на Франк като част от екипа на Teamster. След това се случват най-големите събития във филма като сюжетът наистина набира скорост. Всичко това води до най-големия момент във филма, който няма да искате да прекъснете.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.