Al Pacino лови нацисти в Hunters

Al Pacino лови нацисти в Hunters | MMTV Online
Al Pacino се превъплатява в ловец на нацисти в новия трейлър за предстоящия сериал на Amazon Prime Video – Hunters

Сюжетът на филма гласи:

„Вдъхновен от истински събития Hunters (Ловците) проследява събитията случили се през 1977 г. на група “ловци на нацисти” в Ню Йорк. Те откриват, че стотици нацисти живеят в Америка избягали след края на Втората световна война.

Те правят това, което всеки отряд отмъстители би направил: тръгват да търсят кърваво отмъщение и правосъдие. В процеса на своите действия обаче, те откриват мащабна конспирация като започват луда надпревара с времето, за да осуетят новите планове на нацистите.”

Сериалът ще се появи в платформата на Amazon през 2020 г.

Трейлърът показва как героят на Пачино планира да издири враговете на евреите, които се крият в Съединените щати, като събира една доста интересна група от съмишленици.

Трейлърът показва как героят на Пачино планира да издири враговете на евреите, които се крият в Съединените щати, като събира една доста интересна група от съмишленици.

Hunters поакзва партньорстовто на Пачино с режисьора Джордан Пиеле. В сериала се предвижда да участват Логан Лерман (The Perks of Being A Wallflower), Джош Раднър (How I Met Your Mother), Кейт Мълвани (The Great Gatsby) и други.

Наскоро Al Pacino разкри, че е развил лош навик. По негови думи той е започнал да играе в лоши филми, за да се “опита да ги направи по-добри”.

„Започвам да искам да правя филми, които не са много добри като се опитвам да ги подобря. И това ми стана предизвикателство.“

Предполагаме, че не става въпрос за новият филм The Irishman. В него Пачино си партнира с Robert De Niro, Joe Pesci и Martin Scorsese. Все пак това е една магическа комбинация доказала се във времето.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *