Ролите на носителката на „Оскар“ Renée Zellweger

Една актриса в света на киното

Ролите на носителката на „Оскар“ Renée Zellweger | MMTV

Renée Zellweger безспорно е една от най-добрите актриси. Ето защо никак не е чудно, че тя получи втори “Оскар” за едно от най-иконичните превъплъщения в света на киното. Това е образа на актрисата и певица Джуди Гарланд. Лентата разказва за последните шест месеца от живота на талантливата американка, в които тя се бори с депресията, тревожността и зависимостта към опиати.

Невероятната трансформация на актрисата за най-новата ѝ роля не е изненада за феновете ѝ. Renée Zellweger е извecтнa c тoвa, чe e cклoннa дa ce пoдлaгa нa прoмeни зa ролите си. Зa учacтиeтo cи в първитe двa филмa oт пoрeдицaтa “Бриджит Джoунc” например тя кaчвa двa пъти нaд 12 кг.

“Късметлията” (2005)

Това е история на западнал боксьор, който получава втори шанс и успява да стане световен шампион. На режисьорския стол е Рон Хауърд. Носителите на “Оскар” Renée Zellweger и Ръсел Кроу се превъплъщават в ролите и това определено е филм, който трябва да гледате.

“Студена планина” (2003)

В зората на Гражданската война, всички мъже от малко градче в Северна Каролина, се присъединяват към армията на Конфедерацията. Както много други жени, Ейда (Никол Кидман) се е заклела да чака любимия си Инман (Джъд Лоу) да се завърне, но от него все няма новини. И докато раненият Инман прекосява разбунените от войната Южни щати, за да се върне при любимата си, среща по пътя си изпитания и нещастия, натъквайки се на роби и ловци на глави, войници и вещици, неочаквани приятели и опасни врагове, съдбата на Ейда е не по-малко трудна. Тя разчита на ума си и неподозираната си смелост, за да защити фермата на баща си от атаки, подпомогната единствено от дръзка скитница на име Руби (Рене Зелуегър). Режисираният от носителя на “Оскар” Антъни Мингела филм е красива приключенска одисея, който трябва да гледате.

“Чикаго” (2002)

В града, в който всички обичат звездите, може да има само една… Renée Zellweger играе красивата и млада Рокси Харт в бляскавия филмов мюзикъл. В пристъп на гняв убива любовника си, а наказанието, което я заплашва, ще съсипе не само кариерата ѝ, но и живота ѝ. Джаз, алкохол и мъже, това е Чикаго през 30-те. Но от затворническата килия той може да изглежда по друг начин. Или има надежда? Това е е едно от любимите ми превъплъщения на Zellweger. А вие гледали ли сте филма?

“Дневникът на Бриджит Джоунс” (2001)

“Дневникът на Бриджит Джоунс” се превръща в една от иконите на романтичните комедии. Филм, който не се срамува да покаже, че не всички ценни жени са с мерки на манекенки и че сладоледът се яде направо от кутията (особено в кризисни ситуации). Понякога в живота двама мъже могат да се борят за сърцето ни, особено ако са Хю Грант и Колин Фърт. Любим мой романтичен филм, нищо че за културтрегерите не е връх в кинематографията.

“Джери Магуайър” (1996)

Джери Магуайър (Том Круз) е спортен импресарио с големи амбиции, но без никакви скрупули. След като неочаквано губи работата си и приятелката си, професионалният му и личен живот изведнъж се сриват. И точно когато очакваме арогантният Джери да стигне дъното, на хоризонта се появява една нежна и любяща самотна майка (Renée Zellweger), която някак ненатрапчиво и постепенно завладява мислите и чувствата му.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *