Top Gun: Maverick… Най-накрая!!!

Top Gun: Maverick. Най-накрая!!!

Top Gun 2 с работно заглавие “Island Plaza”

Дългоочакваното продължение на филма (Top Gun) направил от Том Круз суперзвезда се подвизава под работно заглавие “Island Plaza”.

След години на слухове за евентуално продължение, миналата година Том Круз потвърди, че филмът най-накрая ще стане факт. За ръководител на продължението на най-емблематичният филм за пилоти на изтребители на военноморски флот е избран режисьора Джоузеф Косински. Той и преди е работил с Круз в научнофантастичният филм Oblivion.

През юни миналата година Том Круз потвърди, че заглавието на продължението ще бъде: Top Gun: Maverick. Актьорът обеща, че тонът на филма ще бъде връщане към оригинала. Той дори подсказа, че новият филм ще пресъздаде емблематичната плажна волейболна сцена от оригиналния филм. През май тази година Круз отбеляза официалното стартиране на проекта с пускането на кадър от филма.

Top Gun: Maverick. Най-накрая!!!В интервю Вал Килмър заяви, че е готов да върне Iceman обратно в Top Gun 2. Излезлият през вече далечната 1986г. Top Gun режисиран от вече покойния Тони Скот се превърна в катапулт за много кариери не само за Круз. Освен вече споменатите Том Круз и Вал Килмър световно неизвестните за тогава Антъни Едуардс, Мег Райън и Тим Робинс направиха запомнящи се роли, с което изстреляха своите кариери.

Що се отнася до цялостния сюжет на продължението нещата остават забулени в тайна. Все пак някои подсказки разкриха герой на име Wrigley, който е син на покойния Nick “Goose” Bradshaw. Другото известно, е че Маверик е станал инструктор на пилоти. А дали това означава, че се е кротнал или пак ще прелита близо до кулата за въздушен контрол ще трябва да почакаме за да видим. Очевидният ход би бил да противопоставят по-стария и по-мъдър Маверик срещу по-млада негова версия – вероятно Wrigley, което би накарало Маверик да се бори срещу старото си Аз.

Как ще се развие и завърши всичко най-вероятно ще бъде решено в движение тъй като Круз винаги взима активна роля в оформянето на героите, които играе.

Top Gun: Maverick се снима в момента в Лос Анджелис, Сан Диего и Северна Калифорния.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *