Спряха снимките на Mission Impossible: 7 заради коронавируса

Спряха снимките на Mission Impossible: 7 заради коронавируса | MMTV
Снимките на Mission Impossible: 7 бяха спрени, заради продължаващото разпространение на коронавирусът във Венеция, където се снима продължението

Седмата серия от поредицата за супер агента Итън Хоук започна снимки във Венеция миналата седмица (20 февруари). По това време в Италия бяха потвърдени над 230 случая на вируса, което накара студиото да натисне пауза на продукцията.

В изявление, предоставено на The Hollywood Reporter, говорителят на Paramount Pictures каза:

„С оглед на безопасността на хората ангажирани в продукцията и усилията на местното венецианско правителство да спре публичните събирания в отговор на заплахата от коронавирус, ние променяме плана за триседмични снимки във Венеция, на филма Мисията Невъзможна 7.

По време на тази пауза бихме искали да имаме предвид притесненията на екипа и затова им позволим да се върнат у дома, докато снимките не започнат отново. Ще продължим да наблюдаваме ситуацията и да работим заедно със здравните и правителствени служби.”

В Mission Impossible: 7 ще вземат участие Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Nicholas Hoult, Hayley Atwell и други. Режисьор на филма ще бъде Christopher McQuarrie. Първоначалните плаове включваха премиерната дата да бъде 23 февруари 2021 г. като тепърва ще се разбере дали това ще остане така.

През 2017 г. снимките по Mission Impossible: 6 също бяха спрени след като Том Круз счупи своя глезен по време на каскада. Кадрите в които Круз скача от една сграда на друга и чупи своя глезен могат да се видят дори във филма.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *