Китарният виртуоз Al Di Meola с концерт в София

Китарният виртуоз Al Di Meola с концерт в София | MMTV
Американският китарен виртуоз и любимец на Българската публика Al Di Meola се завръща в София с ексклузивен концерт за клуб Joy Station

Концертът ще се проведе на 14-ти ноември, 2019 г. с начален час 20:00 ч.

Музикалната легенда ще свири сборен репертоар от последния си албум OPUS, както и селекция от пиеси от дългата си кариера, включително негови нови аранжименти на песни на Beatles, Astor Piazzola, и много други. Започвайки от ранна възраст в бенда на Chick CoreaReturn to Forever, дискографията на Di Meola включва записи и концерти с почти всички знаменити музиканти по света. Блестящият албум Friday Night in San Francisco, който събира уникалното китарно трио на Di Meola, John McLaughlin и вече покойния Paco De Lucia дава началото на цяло едно течение в света на инструменталната музика.

Неподражаемото усещане на Al Di Meola към комплексните ритмики, комбинирани с лирични мелодии и богати хармонии са в сърцето на неговия музикален почерк, и през дългата му кариера от повече от четиrи десителетия му носят неизброимо число признания и милионни продажби по целият свят.

Заедно на сцената с него ще се качат признатия кубинския пианист и виртуоз Kemuel Roig, бележития Fausto Beccalossi на акордеон, и Sergio Martinez на перкусии.

Не пропускайте да видите Al Di Meola на живо на 14-ти ноември, 2019 г., с ексклузивен концерт в клуб Joy Station.

Всички места за концерта са седящи.

Билетите вече са в продажба в мрежата на Ивентим

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *