Lara Fabian ще посети България съвсем скоро – на 16 декември!

Lara Fabian ще посети България на 16 декември! | MMTV
Lara Fabian и турнето 50 гостуват в България след по-малко от седмица!

Концертът в Арена Армеец ще бъде наистина впечатляващ. Той е част от световното турне 50, което започна тази година, и ще продължи и през 2020.

По време на обиколката, Lara Fabian ще подари на своите фенове незабравими емоции с най-обичаните си хитове. Сред тях са Je T’aime, Je suis Malade и Adagio, както и песни от новия четеринадесети албум на певицата – Papillon”.

За световното турне 50, Lara Fabian пътува с голям екип, включително и личен готвач. Певицата спазва стриктна диета, която включва безглутенови храни и продукти без лактоза. За белгийската изпълнителка, в деня на концерта ѝ в София, ще бъде приготвена органична и био храна и ще бъде осигурено висококачествено френско шампанско.

С над 20 милиона продадени албума по света, Lara Fabian е най-успешната белгийска певица на всички времена. Тя е носителка на редица отличия, сред които два пъти Световна музикална награда за най-продаван бенелюкски изпълнител, награда Felix за Най-добър женски изпълнител, френската награда Victoires de la Musique и други.

Все още има налични билети за концерта на Lara Fabian в София на 16 декември в мрежата на Eventim.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.