Midalidare Rock In The Wine Valley изграждат най-голямата сцена в България

Midalidare Rock In The Wine Valley изграждат най-голямата сцена в България

Над 30 тира пристигнаха в Могилово за изграждане на сцената

Midalidare Rock In The Wine Valley очаква феновете на рок музиката на 14, 15, 16 и 17 юли. На фестивала в долината на виното вече е изградена най-голямата налична сцена в България, която е с впечатляващите 36 метра и разполага с три екрана.

За изграждането й в Могилово дойдоха 31 тира

Екип от над 300 души беше ангажиран за построяването както и 10 тежкотоварни превозни средства – мотокари, кран, багери и др. Специално за фестивала вече е осигурен и допълнителен ток от два мегавата, както и специалната платформа, която ще качва продукцията на Judas Priest.

within temptation in bulgaria midalidare festival

На сцената в Долината на виното ще видим – Judas Priest, Avantasia, Within Temptation, Running Wild, Ugly Kid Joe, The Dead Daisies, Silent Winter, Freedom Call, Firewind, Project Renegade, Alestorm, Ross The Boss, Scanner, Beyond the Black, Shakra, The Broken Ravens и др.

Билети: Билетите, закупени за изданията през 2020-2021 ще важат за 2022 г. без да е нужно да се презаверяват. Билетите за тазгодишното издание са в продажба в мрежата на Eventim.

Деца до 12 години влизат безплатно.

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley – https://midalidarerock.bg

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTikTok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *