Midalidare Rock In The Wine Valley – над 30 000 рок фена за четири дни

Midalidare Rock In The Wine Valley - над 30 000 рок фена за четири дни

На над 23 часа рок музика се насладиха феновете в рок долината на виното

Второто издание на Midalidare Rock In The Wine Valley беше обявено през 2019-а година и трябваше да се проведе през 2020-а, но тогава светът се сблъска с Пандемията и рок фестивалът в долината на виното трябваше да бъде отложен и то не веднъж, а два пъти.

Въпреки всички трудности фестивалът се проведе за радост на над 30 000 човека

Хилядите рок фенове се насладиха на над 23 часа рок на световно ниво с Judas Priest, Avantasia, Within Temptation, Running Wild, Ugly Kid Joe, The Dead Daisies, Silent Winter, Freedom Call, Firewind, Project Renegade, Alestorm, Ross The Boss, Scanner, Beyond the Black, Shakra, The Broken Ravens и др.

Различните групи имаха и различни преживявания в рамките на фестивала

Едно от изискванията на екипа на Avantasia беше да имат възможност да посетят фитнес зала. За Within Temptation беше организиран специален тур във винарната за пенливо вино. Alestorm и The Dead Daisies бяха от групите, които свободно се разхождаха из фестивала, с което изненадаха феновете, които не вярваха на личната си среща с тях.

Но най-близък контакт с всички имаше William Crane, вокалът на Ugly Kid Joe, изгледа целия концерт на Judas Priest сред феновете.

„Това е най-великата банда и най-великият глас“ – сподели той, пеейки с пълен глас парчетата на Judas.

„Огромно благодаря, на всички екипи, които работиха неуморно, за провеждането на фестивала и най-вече искаме да благодарим на всички фенове, които бяха с нас през тези няколко години, вярваха ни и ни подкрепяха. Rock On!“, споделят от организаторите.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTikTok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *