Deep Purple на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024

Deep Purple на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024

Deep Purple са първият хедлайнер на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024.

Една от най-влиятелните групи в историята на рока Deep Purple идва за четвъртото издание на фестивала. Midalidare Rock In The Wine Valley 2024 ще се проведе между 12 и 14 юли.

Първият хедлайнер за 2024-а са легендите от Deep Purple, които ще свирят на 14 юли, неделя.

Няма достатъчно суперлативи, за да се оцени по достойнство приносът на Deep Purple към рок музиката. Продали повече от 100 милиона албума и пълнили световни арени в продължение на десетилетия, не е чудно, че авторитетната британска радиостанция Planet Rock обяви групата за “петата най-влиятелна група в историята”. На Световните музикални награди през 2008 г. групата получи и наградата “Легенда”, а през 2016 г. беше включена в „Залата на славата“ на рокендрола. Deep Purple наистина са “рок кралски особи“, а албумът им “Made In Japan” е всеобщо приет като един от най-важните и влиятелни концертни албуми на всички времена.

Известна като една от най-трудолюбивите групи в историята, Deep Purple продължават да издават албуми №1 и да правят световни турнета от създаването си през 1968 г. насам без особена почивка. През 2007 г. (почти 40 години след създаването си) групата изнася 40 концерта във Франция и продължава да прекарва голяма част от годината си на път, разпродавайки арени по целия свят.

На Midalidare Rock In The Wine Valley 2024 очакваме Иън Гилън, Роджър Глоувър, Иън Пейс, Дон Ейри и Саймън Макбрайд да затвърдят своя легендарен статус.

От днес в продажба са и ограничен брой еднодневни билети за деня на Deep Purple, 14 юли

Те са на цена от 120 лева. След като се изчерпят няма да бъдат пускани повече еднодневни билети за деня.

Цени на билетите:

  • Тридневен билет – 180 лв
  • Еднодневен билет за 14 юли, с хедлайнер Deep Purple – 120 лв

Midalidare Rock In The Wine Valley от 12 до 14 юли 2024 г. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис и Български пощи.

Деца до 12 години влизат без билет.

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley

https://midalidarerock.bg

Снимки: Мидалидаре Рок и Aggie Anthimidou

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTikTok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *