GODSMACK с първи концерт в София

GODSMACK в първи концерт в София

Godsmack идва за шоу в “Арена Армеец” на 27 ноември

Godsmack са победителите в The Billboard Music Awards – Рок изпълнител на годината за 2001г. Освен това са носители и на четири номинации за Грами. Sully Erna и компания ще дойдат с всичките си хитове в София през есента.

С продажби от над 20 милиона записа по целия свят и издадени три последователни албума заели позиция # 1 на Billboard Top 200, Godsmack заемат своето място в една лига с легенди като Van Halen, U2, Metallica, Dave Matthews Band и Linkin Park.

Групата от Бостън включи България в турнето си и за популяризиране на новия си албум “When Legends Rise”. Той идва четири години след предишния – “1000 hp”.

В свое изявление Съли Ърна заявява:

“За да изградиш нещо ново трябва да изгориш старото до основи. When Legends Rise (когато легендите се издигнат) е метафора. Животът може да бъде голямо предизвикателство на моменти. Може да те повали на земята, но ако се пресегнеш дълбоко в себе си и откриеш вътрешната си сила ще се изправиш отново и ще процъфтиш. През изминалите няколко години аз преминах през много трудности и научих това от първа ръка. Но излизайки от другата страна ние сме решени да направим това по-голямо и по-добро, отколкото някога сме го правили. Готови сме да работим.”

GODSMACK в България

GODSMACK вече имат едно идване на българска земя. Това се случи на 16-ти юни 2015г. на фестивала “Summer Chaos Festival” в Бургас. А на Съли Ърна толкова му хареса родната публика, че се върна още няколко пъти за самостоятелни концерти.

Алекси Калев от Bulgarian Live Music сподели:

“Godsmack отдавна са спечелили мястото си сред най-големите рок групи в света. За нас е чест и привилегия да организираме първото им шоу в София. Освен песните от новия им албум, феновете ще имат възможност да чуят и най-големите хитове на групата.”

Godsmack ще излязат на 27 ноември в зала “Арена Армеец”, а билетите тръгват в продажба от утре, 22 май, в мрежaта на Eventim в цялата страна, Билетен център на НДК, Български пощи. Първите 200 билета на терен са на промоционална цена от 60 лева. След това цените на терен ще са 70 лева, а седящите са на цени от 80 и 90 лева.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *