Rammstein с нов албум!

Nick Cave със собствена серия скейтборди

Кога излезе последният албум на Rammstein?

Веднага отговарям – през 2009-та година. Ето, че германският метал в лицето на бандата отново се пробужда. Рамщайн публикуваха в официалната си фейсбук страница снимки в студио със заглавие:

“В процес на работа”.

Rammstein Work in progress!

Ето, че съмненията дали групата ще продължи да съществува вече се разсейват, но съмненията дали това няма да бъде техния последен албум остават актуални.

Nick Cave със собствена серия скейтборди

Фронтменът на “Bad Seeds” Nick Cave явно обича да съчетава музиката със спорт.

През 2015-та година скейтборд компанията Fast Times пусна колекция скейтбордове, вдъхновени от парчето му Nature Boy. Сега идва ред на тракът “Heathen Child“, като дори част от текста на песента ще бъде изписан на бордовете.

Nick Cave със собствена серия скейтборди

Вижте ги само колко са красиви. После как да не ти се докара един такъв?

Бащината любов на DJ Khaled май няма граници

Един от най-известните музикални артисти в момента иска да патентова името на своя 3 годишен син.

Малчуганът се казва Asahd и в превод от арабски означава “лъв”. Khaled иска да направи името му разпознаваема търговска марка на най-различни продукти като козметика, дрехи, видео игри и др. Явно кампанията по набиране на полупярност вече е започнала, защото наскоро малчуганът се появи на корицата на списание Ocean Drive в лъскав автомобил-играчка.

Синът на DJ Khaled, Asahd в лъскав автомобил-играчкаФенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *