Четири години от ‘’Телевизия ММ – Концертът’’

Четири години от ‘’Телевизия ММ – Концертът’’ | MMTV
На 25 март 2016 г., Благовещение, в зала 1 на НДК се случи магията на концерта, събрал 24 от най-известните български изпълнители на една сцена, за да отпразнуваме 20 години от началото на първата музикална телевизия в България

Беше емоционално и във въздуха витаеше странна атмосфера на щастие, каквато отдавна зрителите в залата не бяха изпитвали. Пътят до старта на събитието беше трънлив и с много препятствия, черен ПР, удари под кръста, изгубени приятелства, излишни нерви и разкриване на истинското лице на изпълнители, които без телевизия ММ никой никога нямаше да е чул.

Аз, Мишо Шишков и Ваня и Янко Ганчеви вложихме толкова желание и любов в този концерт, че съмишлениците, които открихме по пътя, нямаше как да не усетят искреното ни чувство да направим жест на благодарност към всички артисти, водещи и колеги,които са били част от медията и са пораснали с нея. Къса ми се сърцето като си спомня енергията, с която Роро, лека му пръст, се включи в проекта. Списъкът от съзаклятници в това дело не е малък и аз съм благодарна на всеки един от тях, за вярата в моята “налудничава идея” да събера на едно място толкова музиканти, на две сцени, без пауза между изпълненията.

В България всички твърдяха, че това е невъзможно без строене на сцената предния ден и без генерална репетиция. По ред причини нямахме и двете неща, но пък си направихме за два дни репетиции в зала в НДК, които помагаха, с каквото можеха като партньори на концерта. Открихме и нашите хора за сцена, осветление и звук – Stage Masters. Наистина най-добрите, благодарим за великолепната работа! Зад идеята застана изцяло и оказа пълна подкрепа нашият любим шеф Тони Танов, който е и човекът заради когото телевизия ММ отново я има.

От 10 септември 2016 г. MMTV Online започна своят живот. Благодарим ви, че сме още заедно след четири години! Бъдете здрави, пазете се и нека музиката по телевизия ММ да е вашия личен оазис на бягство от заобикалящата ни лудост.

Гледайте днес повторение на концерта, от 21:00 ч. веднага след стрийма на постановката “Антихрист” от Нов театър НДК

Вижте фоторепортажа от ‘’ Телевизия ММ – Концертът’’, който публикуваме с благодарност към нашия бивш колега и прекрасен фотограф, Явор Радев, който той направи за сайта си http://pylnoshtastie.com

Начало на концерта дадоха триото водещи на ММ Руми, Роро и Стоян Михалев.

Начало на концерта дадоха триото водещи на ММ Руми, Роро и Стоян Михалев.

Озарени от видеостените с предизикващия вълни на умиление надпис: Телевизия ММ Концертът.

Веднага след старта ни връхлетя ураганът Уикеда – заредени до краен предел. Бях забравил, че двамата с Боби пиехме кафе… „някъде към десет, десет и нещо.”
Силно представяне на лейбъла Жълта музика тази вечер. Уикеда откриха, но следваха още.

Веднага след старта ни връхлетя ураганът Уикеда Веднага след старта ни връхлетя ураганът Уикеда Веднага след старта ни връхлетя ураганът Уикеда

Чаровната водеща Ася, която изгря като една от водещите на предаването „Искам“,

Чаровната водеща Ася, която изгря като една от водещите на предаването „Искам“,

Стоян Михалев и Виктор. ОТКАКТО ТИ …” един от всичките гениални текстове на водещата Ина (Ина Григорова), чието отсъствие, заедно с това на друга знакова водеща за канала – Нели Ифандиева – се усещаше тази вечер.

Стоян Михалев и Виктор. “ОТКАКТО ТИ …” един от всичките гениални текстове на водещата Ина (Ина Григорова), чието отсъствие, заедно с това на друга знакова водеща за канала – Нели Ифандиева – се усещаше тази вечер. Стоян Михалев и Виктор. “ОТКАКТО ТИ …” един от всичките гениални текстове на водещата Ина (Ина Григорова), чието отсъствие, заедно с това на друга знакова водеща за канала – Нели Ифандиева – се усещаше тази вечер. Стоян Михалев и Виктор. “ОТКАКТО ТИ …” един от всичките гениални текстове на водещата Ина (Ина Григорова), чието отсъствие, заедно с това на друга знакова водеща за канала – Нели Ифандиева – се усещаше тази вечер.

Основната причина този концерт да се случи, Руми Благоева ни подсети, че обичаме…луди, луди жаби насън…

Основната причина този концерт да се случи, Руми Благоева ни подсети, че обичаме…луди, луди жаби насън…

Джанго Зе бяха достойно продължение на веселия старт, наложен от Уикеда.

Джанго Зе бяха достойно продължение на веселия старт, наложен от Уикеда. Джанго Зе бяха достойно продължение на веселия старт, наложен от Уикеда. Джанго Зе бяха достойно продължение на веселия старт, наложен от Уикеда.

Веднага след тях заби харизматичният Мири (Мирян Костадинов), един от тримата победители в кампанията „Новите 3 на ММ“ и избор на публиката.

Веднага след тях заби харизматичният Мири (Мирян Костадинов), един от тримата победители в кампанията „Новите 3 на ММ“ и избор на публиката. Веднага след тях заби харизматичният Мири (Мирян Костадинов), един от тримата победители в кампанията „Новите 3 на ММ“ и избор на публиката.

Най-веселото дуо от водещите – Гути и Алекс – ни напомниха каква е същността на ММ. А именно: забава, веселие и отдаденост към музиката.

Най-веселото дуо от водещите – Гути и Алекс – ни напомниха каква е същността на ММ. А именно: забава, веселие и отдаденост към музиката. Най-веселото дуо от водещите – Гути и Алекс – ни напомниха каква е същността на ММ. А именно: забава, веселие и отдаденост към музиката.

На сцената излезе още един представител на Жълта музика – Анимационерите.

На леда! Е, не е меко! В главата капучино, екшън шведско кино.

На сцената излезе още един представител на Жълта музика – Анимационерите. „На леда! Е, не е меко! В главата капучино, екшън шведско кино. На сцената излезе още един представител на Жълта музика – Анимационерите. „На леда! Е, не е меко! В главата капучино, екшън шведско кино. На сцената излезе още един представител на Жълта музика – Анимационерите. „На леда! Е, не е меко! В главата капучино, екшън шведско кино.

Верен на себе си, Роро отново не скъпи суперлативи за:

Верен на себе си, Роро отново не скъпи суперлативи за:

Йоана, обаятелна както винаги.

Йоана, обаятелна както винаги. Йоана, обаятелна както винаги. Йоана, обаятелна както винаги.

Достигналите втора позиция в избора на публиката на ММ – група Nu Ance.

Достигналите втора позиция в избора на публиката на ММ – група Nu Ance. Достигналите втора позиция в избора на публиката на ММ – група Nu Ance.

След появата на Васко Катеничаров не последва „тежка“ музика, а

След появата на Васко Катеничаров не последва „тежка“ музика, а

Тони и …Всичко било е насън…

Тони и …Всичко било е насън… Тони и …Всичко било е насън…

Мартен ни посочи кого още да поздравим тази вечер.

Мартен ни посочи кого още да поздравим тази вечер.

Нуфри и Panican Whyasker ни обясниха какво е шоубизнес.

Нуфри и Panican Whyasker ни обясниха какво е шоубизнес. Нуфри и Panican Whyasker ни обясниха какво е шоубизнес. Нуфри и Panican Whyasker ни обясниха какво е шоубизнес. Нуфри и Panican Whyasker ни обясниха какво е шоубизнес.

Хитмейкърът Влади Ампов – Графа, ни накара да се запитаме има ли Рай.

Хитмейкърът Влади Ампов – Графа, ни накара да се запитаме има ли Рай. Хитмейкърът Влади Ампов – Графа, ни накара да се запитаме има ли Рай. Хитмейкърът Влади Ампов – Графа, ни накара да се запитаме има ли Рай.

Тогава, някак точно навреме, Ива Екимова ни представи Дара – която изпя песен на татко си – Дими от „Сленг“.

Тогава, някак точно навреме, Ива Екимова ни представи Дара – която изпя песен на татко си – Дими от „Сленг“.

Дими отново беше на сцената:

…И където отида, ти си там…

Тогава, някак точно навреме, Ива Екимова ни представи Дара – която изпя песен на татко си – Дими от „Сленг“. Тогава, някак точно навреме, Ива Екимова ни представи Дара – която изпя песен на татко си – Дими от „Сленг“.

Сантра, все по-уверена,

Сантра, все по-уверена, Сантра, все по-уверена, Сантра, все по-уверена,

Лъчо, който навремето водеше „Искам“ и Ася ни представиха:

Лъчо, който навремето водеше „Искам“ и Ася ни представиха:

Дичо и компания, нахъсани до дупка.

Дичо и компания, нахъсани до дупка. Дичо и компания, нахъсани до дупка. Дичо и компания, нахъсани до дупка. Дичо и компания, нахъсани до дупка.

Руми и Роро представиха изненадата на бившите собственици на телевизия ММ, шоуменът Камен Воденичаров и Тони Танов:

Руми и Роро представиха изненадата на бившите собственици на телевизия ММ, шоуменът Камен Воденичаров и Тони Танов:

Награда за подкрепа на Българската музика.

Награда за подкрепа на Българската музика.

Награда за подкрепа на Българската музика. Награда за подкрепа на Българската музика. Награда за подкрепа на Българската музика. Награда за подкрепа на Българската музика.

Спенс зададе няколко въпроса, свързани с белия цвят.

Спенс зададе няколко въпроса, свързани с белия цвят. Спенс зададе няколко въпроса, свързани с белия цвят. Спенс зададе няколко въпроса, свързани с белия цвят.

Най-цветното дуо от водещите, Гути (може би най-известна с предаването си „360“) и Алекс (може би с най-много изяви в „Музинки“ представи:

Най-цветното дуо от водещите, Гути (може би най-известна с предаването си „360“) и Алекс (може би с най-много изяви в „Музинки“ представи:

Babyface Clan, Насо Русков и компания. Те ни напомниха, какво беше преди да стане модерно да си „бриит“

Babyface Clan, Насо Русков и компания. Те ни напомниха, какво беше преди да стане модерно да си „бриит“ Babyface Clan, Насо Русков и компания. Те ни напомниха, какво беше преди да стане модерно да си „бриит“ Babyface Clan, Насо Русков и компания. Те ни напомниха, какво беше преди да стане модерно да си „бриит“ Babyface Clan, Насо Русков и компания. Те ни напомниха, какво беше преди да стане модерно да си „бриит“

Третият изпълнител, избран от публиката в кампанията „Новите 3 на ММ“ беше Митко Петров.

Третият изпълнител, избран от публиката в кампанията „Новите 3 на ММ“ беше Митко Петров.

Стефан Вълдобрев, като истински шоумен разпя секторите в залата.

Стефан Вълдобрев, като истински шоумен разпя секторите в залата. Стефан Вълдобрев, като истински шоумен разпя секторите в залата. Стефан Вълдобрев, като истински шоумен разпя секторите в залата.

Ирра беше в компанията две пуул денс грации.

Ирра беше в компанията две пуул денс грации. Ирра беше в компанията две пуул денс грации. Ирра беше в компанията две пуул денс грации. Ирра беше в компанията две пуул денс грации.

Руми, съвсем в стила на ММ,

Руми, съвсем в стила на ММ,

обяви телевизионната премиера на :

Jeremy? И техният бъдещ хит „King Kong”

обяви телевизионната премиера на : Jeremy? И техният бъдещ хит „King Kong” обяви телевизионната премиера на : Jeremy? И техният бъдещ хит „King Kong” обяви телевизионната премиера на : Jeremy? И техният бъдещ хит „King Kong” обяви телевизионната премиера на : Jeremy? И техният бъдещ хит „King Kong”

Стенли изпя още един текст на талантливата Ина Григорова – „Обсебен

Стенли изпя още един текст на талантливата Ина Григорова – „Обсебен Стенли изпя още един текст на талантливата Ина Григорова – „Обсебен Стенли изпя още един текст на талантливата Ина Григорова – „Обсебен

Стоян Михалев и Жоро Манчев ни представиха

Стоян Михалев и Жоро Манчев ни представиха

Още едни любимци на зрителите на ММ, група Пиф.

Още едни любимци на зрителите на ММ, група Пиф. Още едни любимци на зрителите на ММ, група Пиф. Още едни любимци на зрителите на ММ, група Пиф. Още едни любимци на зрителите на ММ, група Пиф.

Роро презентира Ирина Флорин.

Роро презентира Ирина Флорин.

Роро презентира Ирина Флорин. Роро презентира Ирина Флорин.

Последният представител за вечерта на лейбъла „Жълта музика“ и още една от любимите групи на ММ

…С малко влакче пристигам в твоя ден…   –  Остава

Последният представител за вечерта на лейбъла „Жълта музика“ и още една от любимите групи на ММ …С малко влакче пристигам в твоя ден…  – Остава Последният представител за вечерта на лейбъла „Жълта музика“ и още една от любимите групи на ММ …С малко влакче пристигам в твоя ден…  – Остава Последният представител за вечерта на лейбъла „Жълта музика“ и още една от любимите групи на ММ …С малко влакче пристигам в твоя ден…  – Остава Последният представител за вечерта на лейбъла „Жълта музика“ и още една от любимите групи на ММ …С малко влакче пристигам в твоя ден…  – Остава

Кико, един от първите четирима водещи на музикалната медия и водещата Наталия представиха ежегодния ми предизборен фаворит:

Кико, един от първите четирима водещи на музикалната медия и водещата Наталия представиха ежегодния ми предизборен фаворит:

Светльо Витков и компания. Публиката замря за секунда, заради неочакваната сръбска интродукция, след което нещата си дойдоха на мястото с приключенията на Винету.

Светльо Витков и компания. Публиката замря за секунда, заради неочакваната сръбска интродукция, след което нещата си дойдоха на мястото с приключенията на Винету.

Светльо Витков и компания. Публиката замря за секунда, заради неочакваната сръбска интродукция, след което нещата си дойдоха на мястото с приключенията на Винету. Светльо Витков и компания. Публиката замря за секунда, заради неочакваната сръбска интродукция, след което нещата си дойдоха на мястото с приключенията на Винету. Светльо Витков и компания. Публиката замря за секунда, заради неочакваната сръбска интродукция, след което нещата си дойдоха на мястото с приключенията на Винету. Светльо Витков и компания. Публиката замря за секунда, заради неочакваната сръбска интродукция, след което нещата си дойдоха на мястото с приключенията на Винету.

Ъпсурт, придружени от балета си, доказаха защо са най-обичаната от феновете на ММ българска рап група.

Ъпсурт, придружени от балета си, доказаха защо са най-обичаната от феновете на ММ българска рап група.

Ъпсурт, придружени от балета си, доказаха защо са най-обичаната от феновете на ММ българска рап група. Ъпсурт, придружени от балета си, доказаха защо са най-обичаната от феновете на ММ българска рап група. Ъпсурт, придружени от балета си, доказаха защо са най-обичаната от феновете на ММ българска рап група. Ъпсурт, придружени от балета си, доказаха защо са най-обичаната от феновете на ММ българска рап група.

Ъпсурт, придружени от балета си, доказаха защо са най-обичаната от феновете на ММ българска рап група.

D2 засегнаха темата за мириса на сълзите, а за мен беше интересно да чуя хит, навъртял безброй ротации в ефира на ММ и запазена марка на Дичо, в изпълнение на Деян Каменов.

D2 засегнаха темата за мириса на сълзите, а за мен беше интересно да чуя хит, навъртял безброй ротации в ефира на ММ и запазена марка на Дичо, в изпълнение на Деян Каменов. D2 засегнаха темата за мириса на сълзите, а за мен беше интересно да чуя хит, навъртял безброй ротации в ефира на ММ и запазена марка на Дичо, в изпълнение на Деян Каменов. D2 засегнаха темата за мириса на сълзите, а за мен беше интересно да чуя хит, навъртял безброй ротации в ефира на ММ и запазена марка на Дичо, в изпълнение на Деян Каменов. D2 засегнаха темата за мириса на сълзите, а за мен беше интересно да чуя хит, навъртял безброй ротации в ефира на ММ и запазена марка на Дичо, в изпълнение на Деян Каменов.

Финал на концерта сложи победителката в Евровизия 2012 – Loreеn.

Финал на концерта сложи победителката в Евровизия 2012 – Loreеn. Финал на концерта сложи победителката в Евровизия 2012 – Loreеn.

Финал на концерта сложи победителката в Евровизия 2012 – Loreеn. Финал на концерта сложи победителката в Евровизия 2012 – Loreеn. Финал на концерта сложи победителката в Евровизия 2012 – Loreеn.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *