ЗАПОЧВА ZONA LATINA ПО ТЕЛЕВИЗИЯ ММ

От 17 февруари Телевизия ММ и екипът на ZONA LATINA ще ви събуждат със здравословна порция латино ритми за раздвижване на кръвта, добро настроение и усмивка

зона-латина-телевизия-мм

Всяка сутрин между 8 и 9 ч., от понеделник до неделя, по Телевизия ММ може да гледате специалната селекция от нова латино музика и популярни песни от последното десетилетие. За нея ще се грижи популярната Зумба-фитнес-инструктурка и отличен познавач на латино културата Моника Спасова.

girls posing on open concrete floorПлейлистата на ZONA LATINA ще включва освен потенциални бъдещи хитове и уникални видеа, които няма да видите никъде другаде. Много внимателен ще бъде подборът на регетон песните, които няма да бъдат приоритет в предаването.

Всичко за предаването и новините около следващите ни съвместни проекти може да следите и на Фейсбук страницата на ZONA LATINA @mmtvzonalatina

monika-spasova
Моника Спасова
ЗА МОНИКА СПАСОВА

От 8 до 12 годишна възраст Моника тренира спортни танци. На 14 г. открива салсата, а с нея и останалите карибски ритми – бачата, меренге и регетон.

Зумбата се появява в живота ѝ през 2014, харесва енергията и радостното чувство, с което си тръгва от уроците. Толкова ѝ допада, че решава да се занимава професионално с преподаване на Зумба. Така смята, че най-добре може да предаде положителните чувства, които ѝ носи латино музиката. Миналата година организира и успешния концерт със Зумба танци на Max Pizzolante във Военния Клуб в София.

Max-Pizzolante-Sofia-Bulgarir
Max Pizzolante – Военен Клуб, София

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *