Bike Expo Sofia 2020

Bike Expo Sofia 2020 | MMTV
Ново и вълнуващо изложение за велосипеди в столицата през април на Bike Expo Sofia 2020

Bike Expo Sofia 2020 Ви кани да се запознаете с най-новото от света на велосипедите, тротинетките, скутерите и на свързаните с тях аксесоари. От 3-ти до 5-ти април пред зала 6 – открита тераса на НДК /откъм паркинг НДК/.

Събитието има за цел да запознае посетителите си с алтернативните методи за придвижване из града, с новите “зелени” практики и да допринесе за по-здравословния живот и чист въздух в столицата.

Посетителите на Bike Expo Sofia 2020 ще могат да сверят часовниците си с новостите и иновациите в бранша. Ще имат възможност да тестват експонатите, да се срещнат лично с представители на фирмите, от които ще научат за най-важните неща при покупка на велосипеди и аксесоари. На място ще могат да сравнят и закупят желаните от тях продукти, както и да участват за наградите, които са приготвили организаторите.

Участие в изложението ще вземат и ще представят своите експонати PEUGEOT със своят незабравим облик, BMW – идеална комбинация от стил, дизайн и иновация, европейския производител на велосипеди Макском, Е-mounting bike- Електрически маунтин байк балансиран микс за придвижване в града или безкомпромисна офроуд машина, E-point ще представят бранда и моделите на Kaabo, Pulse cycle със своите доказани продукти, Гайдия ЕООД предлага литоево-йонни батерии до нужния волтаж на клиента, предлагайки всички нужни за тях части и консумативи и много други.

Bike Expo 2020 се провежда с подкрепата и съдействието на Столична община и Министерството на младежта и спорта и е включено в програмата на Столична община и „София – Европейска столица на спорта“.

Работно време: 10:00 ч. до 19:30 ч.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Hills of Rock banner MMTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *