С електрическа тротинетка към бъдещето!

С електрическа тротинетка към бъдещето! | MMTV
E-point.bg е бранда, а кои са лицата, които стоят зад успешния ви сайт за електронна търговия?

Смарт Електрик Пойнт ООД (е-Point) е млада компания, основана от Лъчезар Николов и Ивайло Милчев, доказали себе си професионалисти в своите области и водени от обща страст – развитието на технологиите, екологосъобразния начин на живот и опазването на околната среда.

Лъчезар е архитект и интериорен дизайнер, с богат опит натрупан в известни български и чуждестранни фирми, и множество награди. Хоби са му е фотографията, пътуванията и планинарството.

Лъчезар е архитект и интериорен дизайнер
Лъчезар Николов

Ивайло е инженер и икономист по образование, с богат опит в управлението на продажбите и развитието на дистрибуционни мрежи, натрупан в големи международни телекомуникационни компании. Хоби са му лова и риболова, пътуванията и астрономията.

Ивайло е инженер и икономист по образование
Ивайло Милчев

Двамата решават да инвестират своите знания и умения в собствен бизнес, който да съчетава развитието на технологиите и бъдещето, с намирането на решения свързани с проблемите в придвижването в градска среда и замърсяването на въздуха. е-Point предлага на своите клиенти висок клас електрически тротинетки на доказаните в световен мащаб марки Kaabo и Zero, широка гама от услуги и достъпност до продуктите и услугите чрез различни канали на продажби – шоурум, онлайн магазин и партньорска мрежа.

e-Point е ангажирана компания в развитието на градската електромобилност, подобряването на средата за използването на електрическите превозни средства и опазването на чистотата на въздуха. e-Point е член на ИКЕМ и съосновател на Електро-Мобилна Асоциация (ЕМА).

С какво си обяснявате бума на използването на тротинетки в България?

Бум в използването на електрическите тротинетки е налице не само в България, а в много държави по света. Основната причина е в ефективността и ефикасността на този тип транспорт. Използвайки електрическа тротинетка, хората се придвижват бързо, екологично и икономично, без да губят ценно време в задръстванията на големия град и да замърсяват въздуха, който всички ние дишаме.

Всички виждаме и отчитаме негативните промените в климата и замърсяването на въздуха. Един от начините да повлияем в положителна посока, е използването на екологичен транспорт – велосипедите и електрическите превозни средства.

Какво слушате докато пътувате?

Винаги слушаме хубава музика, такава каквато и ММТВ пуска непрекъснато, за което ви поздравяваме и ви пожелаваме да продължавате да го правите. И двамата сме фенове на класическия Rock & Pop, слушаме и Chill & Lounge, дори когато се придвижваме с тротинетки. Ако питате как, използваме високотехнологичните каски на Livall, които имат Bluetooth свързаност и тонколонки .

И двамата сме фенове на класическия Rock & Pop, слушаме и Chill & Lounge, дори когато се придвижваме с тротинетки. Ако питате как, използваме високотехнологичните каски на Livall, които имат Bluetooth свързаност и тонколонки .
Каска Livall BH 51M
Коя е любимата българска песен за всеки от вас?

Ивайло: Трудно е да определя една, но определено песента на ФСБ „Високо“ е една от тези, които слушам често. Има нещо космическо и много силно в тази песен, което ми влияе положително.

Лъчезар: Моята любима песен е „Елмаз и стъкло“, на БТР.

Ще летим ли на тротинетки и скутери след 20 години? Въобще как ви се струва бъдещето?

Определено. Според нас бъдещето на транспортните средства и начина на придвижване на хората ще се променя в следните посоки – екологичност, ефективност и интелигентност.

Според нас бъдещето на транспортните средства и начина на придвижване на хората ще се променя в следните посоки - екологичност, ефективност и интелигентност.

Превозните средства ще използват енергията от електричеството, водорода или друг тип синтез. Ще стават все „по-умни“ и автономни. Това ще окаже влияние и върху транспортната инфраструктура. Убедени сме, а и е логично, че следващата стъпка ще бъде в посока хората да се придвижват по въздушни коридори с превозни средства преодоляващи и създаващи антигравитационно поле. Вече има такива опити и тестови превозни средства.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *