Bullet For My Valentine вдъхновени от Metallica

Bullet For My Valentine вдъхновени от Metallica | MMTV
Matt Tuck от Bullet For My Valentine сподели, че се е “влюбил” в “Черния албум” на Metallica

В скорошно интервю дадено пред Radio Bob! ритъм китаристът и вокал на Уелската хевиметъл банда Bullet For My Valentine Матю Тък сподели историята на това как “Черния албум” на Metallica му е повлиял на това да започне да се занимава с музика.

За първи път се сблъсках с музиката на Metallica, когато видях видеото „Enter Sandman“ по MTV на 14 годишна възраст. И това беше всичко за мен. Просто се влюбих в звука, интензивността и художествените образи в това видео. Просто ме завладя и от този момент натам исках да правя точно това.

И така на тази крехка възраст аз съсредоточих всичките си усилията, за да седна и да се науча сам да свиря на китара. Не ходех на уроци. Просто пусках „Черния албум“ и свирех по слух. Това е истината. Така че, в момента, в който имах възможност да свиря с други момчета, винаги свирехме музиката на Metallica.

Ние не бяхме кавър група на Metallica или Nirvana – просто свирихме песни от няколко групи, като Slayer, Machine Head и Pantera. Много неща. Но Metallica и Nirvana бяха двете групи, които нашите приятели най-много слушаха, така че се опитвахме да свирим тях.”

Българските фенове на BULLET FOR MY VALENTINE ще имат удоволствието да се насладят на разбиващите им изпълнения на живо тази неделя 7 април 2019 г. в зала АРЕНА АРМЕЕЦ.

Цялото интервю може да видите тук.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

2 thoughts on “Bullet For My Valentine вдъхновени от Metallica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *