Camila Cabello тръгва на турне в Обединеното кралство и Ирландия през 2020

Camila Cabello тръгва на турне в Обединеното кралство и Ирландия
Camila Cabello обяви, че ще се завърне за най-голямото си до момента турне в Обединеното кралство и Ирландия през 2020 г.

Изпълнителката на „Señorita“ обяви, че турнето ще стартира на 1 юни в Resorts World Arena в Бирмингам. След, което ще последват множество концерти сред които и Манчестър Арена и лондонската O2. Продажбата на билетите ще стартира в 9:00 часа сутринта на 29 ноември и могат да бъдат закупени от ТУК.

Съобщението за предстоящото турне идва броени дни преди певицата да издаде своя втория албум „Romance“. Той ще бъде на пазара на 6 декември, като ще включва вече появилите се парчета „Living Proof“ и „Señorita“.

Другите песни от предстоящия албум са: Shameless, Liar, Cry For Me и Easy, въпреки че пълния списък с песни предстои да бъде обявен.

По-рано Cabello каза за албума:

„Исках този албум да звучи и да те кара да се чувстваш така като се чувстваш когато се влюбваш. Доста невъзможна задача… Но мога да кажа, че дадох всичко от себе си. Никога не съм живяла толкова, колкото докато писах този албум. Беше пълна бъркотия. Изживяването беше красиво и незабравимо и на моменти толкова болезнено, че бих искала да мога да го забравя. Беше изключително времепоглъщащо и беше невъзможно да не се изгубя в него. Беше мое… и сега е ваше. Надявам се да ви хареса толкова, колкото на мен ми хареса да го живея.”

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *