KORN с ново видео – You’ll Never Find Me

KORN с ново видео - You'll Never Find Me | MMTV
KORN споделиха официалното видео към техния нов сингъл You’ll Never Find Me

Режисираното от Andzej Gavriss видео можете да гледате и по Телевизия ММ благодарение на Орфей мюзик, официален представител на Warner Music за България.

You’ll Never Find Me е водещият сингъл от силно очаквания нов албум на KORNTHE NOTHING, който ще бъде издаден на 13 септември чрез Roadrunner Records / Elektra Records.

“Дълбоко в нашата Земя живее една необичайна сила. Много малко са наясно за магнитуда и значението на това място, където доброто/злото, светлина/мрак, възторг/страдание, загуба/печалба и надежда/отчаяние всички те съществуват като едно – дърпайки ни във всеки един момент на нашия живот. Това не е нещо, което можем да решим да управляваме, по-скоро е осъзнаването на това присъствие, което ни обгражда със всеки дъх, все едно сме наблюдавани във всеки един момент. Това е мястото, където черната и бялата енергии се прикрепват към душите ни и, които дават форма на нашите емоции, избори, перспективи и най-вече нашето лично съществуване.  Има едно чудодейно и малко място вътре в този водовъртеж, където балансът между тези динамични и противовесни сили съществува – там, където нашите души намират уют. Добре дошли в ….. НИЩОТО/THE NOTHING.”

Продуциран от носителят на награда GRAMMY® Nick Raskulinecz, THE NOTHING следва широко възхвалявания албум на групата от 2016 THE SERENITY OF SUFFERING. Той дебютира на #4 в класацията за албуми на “Billboard 200,” #1 и в двете класации “Top Rock Albums” и “Hard Rock Albums”, #3 в класацията “Current Albums chart,” и включва номинирания за награда GRAMMY® сингъл “Rotting In Vain.”

На 18-ти юли KORN стартираха тяхното северно американско турне заедно с Alice In Chains

KORN промениха света с излизането на техния дебютен едноименен албум. Това беше албум, който се превърна в пионер за този жанр, докато продължителният успех на групата показва един по-широк културен феномен.

Откакто са формирани KORN са продали повече от 40 милиона албума по света, спечелиха две награди GRAMMY, имаха безброй турнета по света и поставиха много рекорди, които вероятно няма да бъдат надминати. Вокалистът Jonathan Davis, китаристът James “Munky” Shaffer и Brian “Head” Welch, басистът Reginald “Fieldy” Arvizu, и барабанистът Ray Luzier, продължават да разширяват границите на рока и алтернативния метъл, докато остават едни от пионерите в този стил за легиони фенове и поколения от изпълнители по света.

KORN - THE NOTHING

KORN – THE NOTHING

 1. The End Begins
 2. Cold
 3. You’ll Never Find Me
 4. The Darkness is Revealing
 5. Idiosyncrasy
 6. The Seduction Of Indulgence
 7. Finally Free
 8. Can You Hear Me
 9. The Ringmaster
 10. Gravity Of Discomfort
 11. H@rd3r
 12. This Loss
 13. Surrender To Failure

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *