Албумът на Ed Sheeran “No.6 Collaborations project” излезе!

Албумът на Ed Sheeran "No.6 Collaborations project" излезе!
Ed Sheeran издаде своя дългоочакван албум с колаборации “No.6 Collaborations project”!

Своеобразен дом на звездна подборка от любимите артисти на Ed, албумът с 15 парчета включва едни зашеметяващи 22 колаборатори включително Cardi B, Camila Cabello, Khalid, Eminem, Travis Scott, Justin Bieber, Bruno Mars, Stormzy и още много други. Той е свидетелство за неговия неоспорим талант и безгранични умения като писател, музикант и разбира се, колаборатор.

Преди излизането на албума Ed разкри пет парчета от него: ‘I Don’t Care’ с Justin Bieber (най-дълго стоялият сингъл на номер 1 във Великобритания за тази година, след като беше осем седмици на върха на класацията); ‘Cross Me’ с участието на Chance The Rapper; ‘Beautiful People’ с участието на  Khalid; ‘BLOW’ с Chris Stapleton и Bruno Mars; и ‘Best Part of Me’ с участието на YEBBA.

Ed Sheeran, който беше награден с MBE награда (Member of the Order of the British Empire) за неговите заслуги към музиката и благотворителността  в края на 2017 г. и коронован за най-продаваният артист на IFPI за същата година, е горд получател на 4 награди Grammy, 4 награди Ivor Novellо, 6 награди BRIT (включително на две последователни награди за ‘Глобален успех’ за 2018 и 2019), 7 награди Billboard и още.

Албумът “No.6 Collaborations Project” се разпространява в България от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music Group за България.

“No.6 Collaborations project” Tracklisting:
 1. Beautiful People feat. Khalid
 2. South of the Border feat. Camila Cabello & Cardi B
 3. Cross Me feat. Chance the Rapper and PnB Rock
 4. Take Me Back to London feat. Stormzy
 5. Best Part of Me feat. YEBBA
 6. I Don’t Care with Justin Bieber
 7. Antisocial with Travis Scott
 8. Remember the Name feat. Eminem & 50 Cent
 9. Feels feat. Young Thug & J Hus
 10. Put It All on Me feat. Ella Mai
 11. Nothing on You feat. Paulo Londra & Dave
 12. I Don’t Want Your Money feat. H.E.R
 13. 1000 Nights feat. Meek Mill & A Boogie Wit Da Hoodie
 14. Way to Break My Heart feat. Skrillex
 15. Blow with Chris Stapleton & Bruno Mars

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *