Corey Taylor е бил на крачка от напускане на Slipknot

Corey Taylor е бил на крачка от напускане на Slipknot | MMTV
Фронтменът на Slipknot, Corey Taylor говори за времето когато е бил на крачка от напускане на групата

В разговор с Kerrang! Radio, Тейлър обсъди стремежът на групата да продължи развитието си както и това че е доволен, че са решили да останат заедно.

“Осъзнахме че се изисква много работа да задържим групата заедно, а всички сме готови да го направим. Колкото повече показваме признание един към друг толкова повече се чувстваме като братство.”

Кори продължи разговора с проблемите които е имал в миналото довели до оставането му в Slipknot.

“Имаше моменти, в които бях много близо до това да напусна групата, но за да бъда честен трябва да кажа, че се радвам, че това не се случи. Отплатата за това е наистина фантастична, особено сега, когато се чувстваме толкова добре и правим невероятни концерти.

А и пиша музика, която все още е много добра, свързваме се с изцяло ново поколение, което е направо невероятно. Не мисля, че бихме могли да го направим, с който и да е друг.

Corey Taylor разкри че Slipknot за малко да направят “номера Sex Pistols” и да се разделят след само един албум

“Разговорите на тази тема бяха много сериозни. Чувствах че сме предали всички с албума “Iowa” (вторият албум на групата).

Сега като се замисля всичко е много странно. Никой от нас не очакваше да постигнем толкова голям успех. На теория не трябваше въобще да сме успешни. Все още се чувствам странно.”

Турнето на Slipknot промотиращо новият им албум We Are Not Your Kind ще посети и България на 26 юли 2020 г. като част от фестивала Hills of Rock 2020.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *