Dua Lipa пусна нов сингъл “Swan Song” и видео към него

Dua Lipa пусна нов сингъл - Swan Song | MMTV...

Dua Lipa, световната поп звезда и номинирана за 4 награди Brit за 2019-та година, пусна новия си сингъл “Swan Song” и видео към него

Песента е част от саундтрака на филма “ALITA: BATTLE ANGEL”, който ще излезе по кината на 5-ти февруари

Dua Lipa, четирикратно номинираната за британските награди и световна звезда, издаде новия си сингъл Swan Song, заедно с официално видео към него. Песента и съпътстващият клип предшестват премиерата на филма “ALITA: BATTLE ANGEL”. Филмът е епично екшън-приключение, създадено от продуцентите James Cameron и Jon Landau (Avatar (2009), и режисьора Robert Rodriguez (Sin City(2005)).

Видеото, режисирано от Floria Sigismondi, поставя Lipa сред коварните улици на Железния град в средата на света на Alita. Относно видеото Floria споделя:

„Докато във филма Alita е буквално на пътешествие, за да открие себе си, нейната история служи като мощна алегория за всяко момиче, което все още не познава собствената си сила. Исках да се заиграя с тази идея, като поставя Dua в аспект от света на Алита и позволя на главния персонаж от филма да служи като заместител, който съпровожда изпълнителката по време на собственото ѝ пътешествие, в което разбира, че е по-силна, отколкото някога си е представяла.”

Песента е написана съвместно от Dua Lipa, Justin Tranter,Kennedi Lykken, Mattias Larsson, Robin Fredriksson и Tom Holkenborg. Това е следващия проект на изпълнителката, след като през 2018-та година тя стана най-слушаната жена в света на Spotify и постигна редица други успехи.

Световният хит на Dua Lipa “New Rules” счупи дългогодишния рекорд за присъствие в класацията на Billboard Pop Songs

Сънгълът “One Kiss”, който е резултат от съвместната ѝ работа с Calvin Harris, се превърна в най-продавания запис за 2018-та година. Dua Lipa промени историята през 2018-та година, след като стана първата жена номинирана в 5 категории за официалните награди за поп музика във Великобритания и отнесе със себе си наградата за British Breakthrough Act и British Female Solo Artist. През изминалата година Dua успя да продаде над 40 милиона сингъла и над 3.4 милиона албума по целия свят.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *