Gorillaz отвориха гаража в 360 MR къщата си [MR = Mixed Reality]

Gorillaz отвориха гаража в 360 MR къщата си [MR = Mixed Reality]

Gorillaz отвориха вратите на мазето си и споделиха супер голям гараж под земята на набралата огромна популярност виртуална къща

Най-успешната виртуална банда в света е приела стотици хиляди фенове във виртуалния си дом чрез приложението със смесена реалност, което представи заедно с новия си, оглавяващ класации, албум ‘Humanz‘ през април. Сега Gorillaz споделят 360-градусов гараж под виртуалната си къща. Той е пълен с изключителни возила и меморабилия от историята на групата, за да зарадват феновете си. Нещата, на които може да се натъкнете, включват известния джип, триколката на Noodle, M. Harriet (корабът, разрушен от пирати във видеото към ‘Melancholy Hill’), картинг количка от предишната любима работа на 2D, Stylo колата, както и Saturn Barz возилото и много други.

vehicles-from-gorillaz-past-music-videos.jpg

В иновативния гараж ще се състои възстановяването на Jaguar Land Rover. Във втората част от него е специално проектирана, за да завладее вниманието на програмисти с различни кодови пъзели, които тестват любопитството, упоритостта, различното мислене и уменията на хората да решават проблеми, които са, естествено, като втора природа на семейството на Gorillaz.

Noodle, китаристът на бандата и посланик на Jaguar Land Rover, каза:

Можете ли да разбиете кода?

Подложете възможностите си на тест! Ей, даже може да спечелите НАЙ-ЯКАТА работа, която може да си представите.

Осмелете се да спечелите!

Gorillaz оглавиха разпродадения Demon Dayz Festival в Dreamland Margate на 10 юни.

Може да изтеглите приложението за Apple и Android тук:

Android: http://gorill.az/androidapp

Apple: http://gorill.az/iPhoneapp

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.