Gorillaz издадоха трети епизод от Song Machine

Gorillaz издадоха трети епизод от Song Machine | MMTV
Aries е третият епизод на Song Machine от Gorillaz

Епизода е с участие на легендарния Peter Hook (бас) и алтернатив-поп изпълнителя и продуцент Georgia на барабани. В Aries нашите виртуални герои улавят доста от настоящото настроение с възвисяващо се потвърждение на човешките връзки.

За последно видяхме 2D, Noodle и Russel, когато посетиха Lake Como чрез Kong Studios portal, докато случайно (или не) оставиха члена на Murdoc. Aries сега продължава с Murdoc, канейки дългогодишния член на бандата и съперник 2D на пътуване за прекарване на качествено време с приятелюврага, с малко серум на истината в ръката за из път…

Китаристът на Gorillaz Noodle казва:

“Много нетърпеливи и състезателно настроени, много Aries имат бойния дух на митологичния владетели.”

Със съобщението от миналата седмица от Murdoc Niccals, бандата уверява феновете, че Song Machine продължава… И сега те канят дръзките и смелите да избягат нереалността на карантината и Да изчезнат с Gorillaz, когато Murdoc, 2D, Noodle и Russel, привлечени към различни локации по света, изпращат редовни рапорти от прекрасните реални ограничения на виртуалната изолация.

G Club е новото място за срещи на бандата, където социалната дистанция не е приложима.

Gorillaz отново разбиват парадигмата и нарушават конвенцията с техните подли методи със Song Machine, най-новата концепция от една от най-иновативните банди. Song Machine – карикатурна музикална измишльотина, която пуска чисто нови епизоди от студиото, както и когато се случват – ще покажат как към  Gorillaz се присъединява вълнуващ и постоянно развиващ се списък от все още несъобщени колаборатори, заснети на живо в Kong Studios, успоредно с най-успешната виртуална банда на планетата*. Камерите работят 24/7, четвъртата стена е разрушена, чайникът кипи, хаосът е истински, вратата е отворена…Какво следва нататък? Следете, за да разберете.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.