Gorillaz се завръщат с нов албум – “Humanz”

Gorillaz се завръщат с нов албум – "Humanz" - MMTV

Gorillaz се завръщат.

Най-успешната виртуална банда ще отбележи края на отсъствието си с дългоочакван нов студиен албум, озаглавен ‘Humanz’, който излезе на 28 април.

Албума е продуциран от Gorillaz, The Twilight Tone of D /\ P и Remi Kabaka и е записан в Лондон, Париж, Ню Йорк, Чикаго и Ямайка, ‘Humanz’ излиза 7 години след записите ‘The Fall’ и ‘Plastic Beach’. Към Murdoc Niccals (бас), Noodle (китара), Russel Hobbs (барабани) и 2D(вокали), както винаги, се присъединяват звездни изпълнители, включително Jehnny Beth (Savages), Danny Brown, Benjamin Clementine, De La Soul, D.R.A.M., Peven Everett, Anthony Hamilton, Grace Jones, Zebra Katz, Kelela, Mavis Staples, Vince Staples, Popcaan, Pusha T, Jamie Principle и Kali Uchis, както и други…

Шестминутното епично анимирано късометражно филмче, режисирано от Jamie Hewlett, включващо четири песни от ‘Humanz’ – цялата “Saturnz Barz” и части от “Ascension”, “Andromeda” и “We Got The Power”.

Албумът ‘Humanz’ съдържа 14 песни и ще бъде достъпен като стандартно CD, на плоча и дигитално.

Ще излезе и делукс издание с 19 песни, както и лимитиранo делукс бокс сет, който ще съдържа 14-те песни, както и алтернативна версия на всяка една. Бокс сетът ще се състои от 14 индивидуални 12-инчови разноцветни плочи, всяка в отделен джоб с обложката на песента. Всяка плоча ще има песента, включена в албума, както и ексклузивна алтернативна версия.

Освен това в колекцията има и книжка от 54 страници с платнени твърди корици и подвързия, в която има ексклузивни илюстрации от Jamie Hewlett, и код за сваляне на албума. Всичко това ще идва в кутия за 12-инчовите плочи. Този формат се очаква да излезе в края на лятото, а кодът за сваляне на албума – на 28 април.

gorillaz-humanz-mm-tv-музикална-телевизия.jpg

Gorillaz изпълниха целия албум ‘Humanz’ на живо за феновете си за пръв път на ‘тайно място’ в Лондон на 24 март.

Групата ще оглави обявения наскоро Demon Dayz Festival в Dreamland Margate на 10 юни, който вече се разпродаде. Скоро ще има обявени други дати за концертите на Gorillaz до края на годината.

Албумът ‘Humanz’ на Gorillaz ще бъде достъпен на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

gorillaz-humanz-mm-tv-телевизия-мм-new-album.jpg

Слушайте в Apple Music: http://hyperurl.co/szq1db

Траклист:

 1. Ascension Vince Staples
 2. Strobelite Peven Everett
 3. Saturnz Barz Popcaan
 4. Momentz De La Soul
 5. Submission Danny Brown & Kelela
 6. Charger Grace Jones
 7. Andromeda D.R.A.M.
 8. Busted and Blue
 9. Carnival feat Anthony Hamilton
 10. Let Me Out feat Mavis Staples & Pusha T
 11. Sex Murder Party feat Jamie Principle & Zebra Katz
 12. She’s My Collar feat Kali Uchis
 13. Hallelujah Money feat Benjamin Clementine
 14. We Got The Power feat Jehnny Beth

Бонус материал в делукс изданието:

 1. The Apprentice feat Rag’n’Bone Man, Zebra Katz & RAY BLK
 2. Halfway To The Halfway House feat Peven Everett
 3. Out Of Body feat Kilo Kish, Zebra Katz & Imani Vonshà
 4. Ticker Tape feat Carly Simon & Kali Uchis
 5. Circle Of Friendz feat Brandon Markell Holmes

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *