Iron Maiden с “Legacy Of The Beast” в България през 2022

Iron Maiden добавят още шест европейски града към своето турне Legacy Of The Beast 2022. В турнето се включва и концерт в Арена Армеец в София, на 13 юли 2022, а специални гости ще бъдат Lord Of The Lost. Билетите за шоуто влизат в продажба на 6 декември след 10 часа на ticketstation.bg. Както винаги, ще има и ексклузивни предварителни продажби само за членовете на фен клуба на Iron Maiden.

Шоуто Legacy Of The Beast получава изключително одобрение от фенове и медии като най-екстравагантното и зрелищно изпълнение в кариерата на бандата до момента.

Освен някои от най-големите хитове на Iron Maiden, на концерта за пръв път ще прозвучат на живо парчета от последния студиен албум на групата – Senjutsu, който дебютира под #1 в България.

Следващото лято най-сетне ще можем да направим голямото европейско турне Legacy Of The Beast, което трябваше да се случи през 2020 и се наложи да отложим два пъти! Щастливи сме, че успяхме да добавим още концерти в няколко страхотни източноевропейски страни, включително Украйна, където не сме свирили никога! Планираме някои промени в продукцията и сет листа, за да включим парчета от новия албум Senjutsu – така ще направим Legacy Of The Beast Tour 2022 дори още по-впечатляващ и грандиозен. Все пак, бъдете сигурни, че ще включим всички хитове и ключови елементи от първоначалния ни замисъл за турнето легендарния Spitfire, огнехвъргачката, гигантския Икар и всичко останало! Разбира се, ще разтърсим ситуацията с един нов Senjutsu свят, в който Еди ще има сериозна конкуренция.“

споделя Rod Smallwood, мениджър на Iron Maiden.

 

Вокалистът Bruce Dickinson добавя:

„Нямаме търпение да се завърнем в Европа догодина и сме много щастливи, че успяхме да добавим София и други източноевропейски градове със страхотни фенове. Развълнуван съм от новите елементи на сцената и да споделим с Вас какво сме подготвили. Цялата група много се забавлява по време на Legacy турнето и с удоволствие се връщаме, за да свирим на живо и да се видим с всички Вас отново!“

Пълният списък на новите европейски дати:

22 МАЙ              ХЪРВАТИЯ                                      ARENA ZAGREB

24 МАЙ              СЪРБИЯ                                          БЕЛГРАД, STARK ARENA

26 МАЙ              РУМЪНИЯ                                       БУКУРЕЩ, ROMEXPO OUTDOOR

29 МАЙ              УКРАЙНА                                        КИЕВ, VDNG

13 ЮЛИ             БЪЛГАРИЯ                                     СОФИЯ, АРЕНА АРМЕЕЦ

16 ЮЛИ              ГЪРЦИЯ                                         АТИНА, СТАДИОН OLYMPIC

За всички дати от европейското турне Legacy Of The Beast 2022, посетете www.ironmaiden.com.

Цялостната продукция и сет лист на турнето Legacy of the Beast са вдъхновени от безплатната игра за мобилни устройства със същото име, налична за iOS и Android на www.ironmaiden.com/play.

Новини за всички предстоящи събития може да намерите на: festteam.bg и ticketstation.bg, в събитието и в социалните мрежи с най-актуална информация.

Photo credits: https://www.ironmaiden.com/

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *