Kinder избраха песента “Happyland” на Måns Zelmerlöw за своя 50-годишен юбилей

Kinder избраха песента “Happyland” на Måns Zelmerlöw за своя 50-годишен юбилей

Най-новата песен на победителя от Евровизия 2015 Måns Zelmerlöw “Happyland” бе избрана от световния бранд Kinder. Производителят на шоколадови изделия избра тази песен за телевизионната си  реклама. Тази година марката празнува своята 50-та годишнина.

“Happyland” е една от най-любимите песни на Måns Zelmerlöw, включена в успешния му албум “Chameleon”. Сингълът е написан от Joy Deb, Linnea Deb, Anton Hård af Segerstad и Ola Svensson, и продуциран от The Family (Deb, Deb & Hård af Segerstad).

Официалното видео към песента е режисирано от Robin Olofsson и продуцирано от Kalle Österby. Фотографията е поверена на Fredric Johansson. В клипа участие взема и шведската актриса и модел Nicole Willenheimer

Албумът “Chameleon” на Måns Zelmerlöw е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *