The Cure обявиха юбилейни концерти по случай 30 годишнината на албума им Disintegration

The Cure с юбилейни концерти по случай 30 години - Disintegration

The Cure ще отпразнуват 30 годишнината на класическия си албум Disintegration с поредица от австралийски концерти

Групата ще изнесе четири концерта в Операта в Сидни през май. На тези концерти те ще изпълнят всички песни от албума им от 1989 година. В сайтът на залата се заявява, че това ще бъде “световната премиера на концертите по случай 30-годишнината”. Това намеква, че вероятно се очакват и други събития или концерти, които ще отбележат това събитие.

Концертите в Сидни ще се проведат на 24, 25, 27 и 28 май. Феновете могат да влязат ТУК за да участват в разпределянето на възможността да закупят билет за ограничените места. За избраните продажбата на билетите ще започне на 28 февруари.

През декември фронтменът Робърт Смит разкри, че групата ще пусне първия си нов албум от повече от десетилетие. Той ще съвпадне с тяхното въвеждане в Rock and Roll Hall of Fame.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *