Linkin Park с концерт в чест на Chester Bennington

Linkin Park с концерт в чест на Chester Bennington. MMTV

Linkin Park честват живота на Chester Bennington

Събитието, което ще се проведе в една-единствена нощ, ще бъде в Лос Анджелис. По-точно легендарната зала Hollywood Bowl в петък, 27-ми октомври

Единственото по рода си събитие ще отбележи първия концерт на петимата от Linkin Park, след загубата на Chester Bennington, който почина на 20-ти юли. Към групата ще се присъединят и други изпълнители. Заедно те ще участват в една незабравима нощ, изпълнена с музика, в чест на човека, който докосна живота на толкова много хора по целия свят.

Всеки един от членовете на групата възнамерява да дари своя дял от приходите от събитието на фондацията на Music For Relief “One More Light Fund” в памет на Chester.

linkin-park-mmtv-00109237.jpg

Предварителната продажба на билетите започва във вторник, 19-ти септември. Повече информация можете да откриете на официалния сайт на групата.

Видеото към парчето с името на албума “One More Light” излезе тази сутрин в профилите в социалните мрежи на групата. Първоначално песента не беше планирана да се издаде като сингъл. Но заради силната връзка с феновете през седмиците след новината за Chester, я изведе на преден план.

Режисирано от Joe Hahn и дългогодишния видеооператор на групата Mark Fiore, видеото не е просто в памет на Chester. То също така отразява приятелството между членовете на групата, хората, с които работят и обществото, което им дава сила.

Joe Hahn споделя:

„Беше невероятно емоционално да работим над това и особено да го гледаме. Чувствам, че правейки това, ние не само се изправяме пред най-големите си страхове, но и получаваме възможност да използваме таланта си да внесем малко светлина в живота на хората, които се нуждаят от нея. Като се приближаваме до концерта в Hollywood Bowl, мисля за хората в кръга и извън него. Видеото е жест на добра воля към тези, които искат такава връзка.”

А Mike Shinoda добавя:

„Песента ”One More Light” беше написана с намерението да изпратим любов на тези, които са изгубили някой. Сега намираме себе си в позицията на крайния получател. Мемориалните събития, изкуството, видеоклиповете и снимките са свързани с фенове от целия свят, които вземат участие като тяхното доказателство за любов и подкрепа за групата и в памет на нашия скъп приятел Chester. Много сме благодарни и нямаме търпение да се видим отново.”

linkin-park-chester-bennington-mmtv-9237.jpg

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *