Ще продължи да съществува Linkin Park?

Квартет Далия на живо в България

Ще има ли Linkin Park?

Докато почитателите на Linkin Park се питат дали групата ще продължи да съществува, Майк Шинода им отвръща – „Отговорът е, че няма отговор”.

Съмненията обземат феновете на бандата след като наскоро Шинода оповести пускането на соловия си албум “Post Traumatic”. Изпълнителят не иска да казва каквото и да било пред медиите относно бъдещето на бандата, защото веднага „ще се превърне в заглавие”, както самият той се изразява. Две от песните в новия албум вече излязоха. Едната в аудио вариант – Nothing Make Sense Anymore и другата с видео – Crossing A Line. Албумът Post Traumatic е в памет на Chester Bennington, който миналата година неочаквано сложи край на живота си. Майк споделя, че създаването му е било като пътуване отвъд мъката и тъмнината, а не ЗА тях и се надява, че хората, които са преминали през нещо подобно, ще успеят да се почувстват малко по-малко самотни.

Квартет Далия на живо в България

На 11-ти април в камерна зала България ще имаме удоволствието да чуем за първи път на живо испанския квартет Далия.

Той ще бъде част от 18-тото издание на Европейски музикален фестивал, организиран от Министерство на културата на република България. Освен това е част и от проекта Европа на Институт Сервантес и Испанския Национален център за разпространение на музиката. Целта на проекта е да запознае европейската публика с постиженията на испанската музикална култура. Билети за събитието можете да намерите на касите на Кантус Фирмус и на ticketsbg.com.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *