Mariah Carey с награда „Ангел за животните“ – PETA

Mariah Carey с награда „Ангел за животните“ - PETA Mariah Carey performing on stage

Организацията PETA направи Mariah Carey тазгодишния носител на отличието

Освен посрещането на Коледа, Mariah Carey има още една причина да се радва тези дни. Седмицата за нея започна с новината, че е избрана за „Ангел за животните“ от организацията за защита на животните ПЕТА.

Тази година изпълнителката обърна внимание на отговорността да се грижиш за домашен любимец в анимацията ‘All I Want For Christmas Is You’, кръстена на едноименната коледна класика на дивата. Кери е продуцент, композитор и разказвач във филма. Сюжетът му разказва за малката Марая, чието коледно желание да се грижи за животно се сбъдва, когато героинята намира бездомно куче.

mariah-carey-angel-for-animals-peta-2017-1.jpg

Вицепрезидентът на организацията Лиса Лейндж в игра на думи със заглавия на песни на Кери споделя следното:

„Mariah Carey е героят на ПЕТА за бездомни животни, защото насърчава семейства да осиновяват от местни приюти. Празничният ѝ филм ни напомня, че грижата за животни е отговорност, а не просто фантазия. Това разбираш в един прекрасен ден, когато срещнеш кучето, с което си принадлежите и винаги ще бъде твое.“

Според информация от ПЕТА повече от 6 млн. кучета и котки отиват в приюти годишно. С всяка покупка на любимец от магазин едно от животните в тези убежища губи възможността си за семейство. Така че следващият път, когато решите да изненадате любим човек с живо същество, се замислете къде ще се отбиете.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *