ABBA отново! Очаква ни ABBA Voyage – ВИДЕО

ABBA отново! Очаква ни ABBA Voyage
Легендарната група обяви нов албум и турне с холограми.

На 2 септември вечерта, на онлайн пресконференция Бьорн Улвеус и Бени Андерсон обявиха новина, която милионите им фенове чакаха 40 години. Най-успешната шведска поп група се събра отново и на 5 ноември 2021 г. издава албум ABBA Voyage с 10 нови песни.

Следва поредица от виртуални концерти в зала, кръстена на тяхно име ABBA Arena в Олимпийския парк в Източен Лондон. Първият се предвижда за 27 май 2022 г.  Билетите се пускат в продажба на 7 септември 2021 г. в 10 сутринта местно време.

Още на 29 август имаше индикации, че се готви обявяване на нещо голямо, след като в социалните мрежи бяха създадени страници с името ABBA Voyage. Така ще се нарича и първият им студиен албум 40 г. след The Visitors (1981).

Обявени бяха и първите два сингъла от албума  ‘’I Still Have Faith In You’’ и ‘’Don’t Shut Me Down’’, които според критиката звучат много лично и съдържат всички съставки на рецептата за успех на ABBA.

Ще се превърнат ли те в хитове? Ще разберем скоро.

С интерес се очакват и виртуалните им концерти, които ще представляват холограми на четиримата членове на групата от младите им години, като за целта пет седмици всеки ден Агнета, Бьорн, Бени и Анифрид се отправят към студиото в Лондон, където записват всички 22 песни, включени в тази толкова очаквана изява.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: Facebook, Instagram, Tik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *